Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U SPLITU

Drugu večer ULTRE drmaju Afrojack i Alesso, došao i Bandić: 'Sve miriši po ljubavi'

Festival ULTRA Europe
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/49
13.07.2019.
u 23:29

Posebna je zanimljivost nastup naše grupe Vatra s hrvatskim DJ duom Radiology koji nastupa na UMF Radio stageu točno u ponoć

Posjetitelji festivala ULTRA Europe u Splitu večeras uživaju uz dva vrhunska DJ-a, Afrojacka i Alessa, koji je prošlih godina u više navrata spominjan kao velika želja 'ultranauta'. Nije čudo - švedski je DJ jedan od najpopularnijih danas. Resistance i večeras nudi svoj underground program koji završava Marco Carola. Posebna je zanimljivost nastup naše grupe Vatra s hrvatskim DJ duom Radiology koji nastupa na UMF Radio stageu točno u ponoć.

Danas je festival trebao imati još jednog posebnog gosta. Premijer Andrej Plenković trebao je nakon otvaranja nove zračne luke u Splitu trebao posjetiti Park Mladeži. No, zbog preklapanja rasporeda taj je posjet otpao. Ipak, nije danas moglo bez visokoprofilnih gostiju pa je prije nekih sat vremena na festival stigao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u pratnji direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i drugih suradnika kao i gradonačelnika Splita Andre Krstulovića-Opare. U VIP loži je festivalu nazočio i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Bandić je, čini se, bio prilično impresioniran viđenim na Parku Mladeži jer je bio nešto manje elokventan nego inače.

- Sve miriši po ljubavi, bio je odgovor na pitanje kako se osjeća na ULTRI.

- Kažu da pet do deset posto ljudi voli elektronsku glazbu, a više 50 posto rock. Ja se večeras prepuštam ljubavi, sve miriše po ljubavi, rekao je Bandić dodajući kako je došao na poziv gradonačelnika Andre Krstulovića-Opare.

Festival ULTRA Europe
1/49

- Na poziv, ali svojom voljom, nitko me ne može natjerati da negdje dođem, konkretan je Bandić.

- Popili smo kavu. Ali uvijek krene s kavom a završi sa svečanim ručkom ili večerom, odgovorio je na pitanje o čemu su Opara i on razgovarali.

- Kažem, posvetimo se večeras ljubavi, završio je nakon pitanja je li dogovorena neka suradnja između dva grada. U razgovoru s Kristjanom Staničićem doznali smo kako je poklonik elektronske glazbe.

- Mislim da je ovogodišnja ULTRA ispunila sva očekivanja publike i organizatora. Drago mi je da smo podržali ovakav jedan megaspektakl koji jako puno znači za promociju Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatske, našeg turizma u cijelosti. Vjerujem da će ULTRA sljedećih godina još rasti. Pratim elektronsku glazbu, vozio sam se danas pet sati prema Splitu opuštajući se. Onda sam razgovarao s brojnim turistima koji su isto jako zadovoljni, rekao je.

Ovo je prvi puta da ste tu?

- Ne, drugi.

Onda ste bili i na Poljudu?

- Jesam. Bilo je malo skepse oko nove lokacije kako će sve to izgledati. No, moj je skromni dojam da je ULTRA ove godine u potpunosti uspjela, svaka čast organizatora, rekao je Staničić.

Festival ULTRA Europe
1/12
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:12 13.07.2019.

Bandić je došao obnoviti zalihe bijeloga.

Avatar Apsalar
Apsalar
23:33 13.07.2019.

Smrznut će im se sise. Bandić je došao "ukrasti" Ultru od Splita i preseliti je u Zagreb. Samo će morat promijenit prvo slovo, jer tamo U ne smije biti prvo i veliko. Komultra!

DU
Deleted user
23:31 13.07.2019.

kad nastupa Sandra Afrika ili nedeljko bajić- baja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije