Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet ljubi

Zaljubljenu Jelenu Rozgu iz publike gledao njen novi dečko

jelena rozga (1)
Foto: ivana ivanovićIpixsell
1/4
12.02.2011.
u 22:40

Pjevačica je u petak napunila splitsku Spaladium arenu, a posebno dobro raspoložena bila je jer je sretna radi nove ljubavi s kojom će dočekati Valentinovo

Splitska pjevačica Jelena Rozga prije koncerta u petak u Spaladium areni povjerila nam je da ima veliku tremu jer je njezina domaća, splitska publika jako zahtjevna. No...

– Svega je nestalo kad sam stala na pozornicu pred meni najdraže ljude! Bilo je sjajno! – kazala je poslije.

Atmosfera koncerta bila je vrela od početka do kraja. Jelena je pred 12 tisuća ljudi pjevala i svoje nove pjesme, ali i hitove svoje bivše skupine Magazina, a na pozornici su joj se pridružili njezini prijatelji Jole, Željko Samardžić i Severina koju ovaj put nije dopratio njezin mladić Milan Popović. Odjevena u kreacije ELFS-a, vitka Jelena sa svakim gostom otpjevala je po jednu pjesmu, a feštom koju je priredila pokazala je da je zasluženo prva žena koja je napunila Spaladium arenu.

Za razliku od svoje prijateljice Severine koja je prije koncerta sa svojim mladićem Milanom obilazila splitske slastičarnice, Jelena se za nastup drukčije pripremala.

– Petkom jedem ribu. No od mame sam ovaj put tražila jak mesni ručak da izdržim napor – otkrila je. Već jučer opet je nastupila u Rijeci, a danas je u Splitu u kojem će sebi priuštiti odmor i masažu kako bi skupila snagu za proslavu Valentinova.

– Zaljubljena sam i opet sretna! Dečko me gledao i u areni, a skupa s društvom proslavit ćemo i Dan zaljubljenih – rekla je ne otkrivši o kome je riječ.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
23:24 12.02.2011.

Mora da je decko neki mladi poduzetnik.

PG
praseca gripa
00:02 13.02.2011.

Glupog li naslova:\"Decko je gledao iz publike\". Neg sto, nego ce je gledat,ta nije oslijepio.

OB
-obrisani-
23:36 12.02.2011.

A mozda je i Franjo Tahi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije