Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više je ne skriva

Zaljubljeni Borna hvali se svojom djevojkom na Instagramu

Valentina Miletić
Foto: Instagram
1/5
29.09.2015.
u 15:38

Par je ovo ljeto proveo zajedno na Hvaru, a nakon ljetne stanke Borna se priprema za azijsku turneju pod budnim okom djevojke Valentine.

Talentirani tenisač Borna Ćorić (18) više ne skriva svoju ljubav sa šest godina starijom studenticom novinarstva Valentinom Miletić.

Dokazuju to i zajedničke fotografije koje par objavljuje na društvenim mrežama. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu naš uspješan sportaš našalio se kako njegova predivna djevojka ove godine ima namjeru osvojiti barem jedan Grand Slam turnir.

Par je ovo ljeto proveo zajedno na Hvaru, a nakon ljetne stanke Borna se priprema za azijsku turneju pod budnim okom djevojke Valentine. Inače, lijepa Valentina koja se 2011. okitila lentom kraljice Dalmacije poznata je po tome da je slaba na uspješne sportaše.

Prije Borne ljubila je nogometaša Marka Livaju s kojim je neko vrijeme živjela u Milanu dok je on igrao za nogometni klub Inter. 

>>Zaljubljeni Ćorić osvojio Kraljicu Dalmacije, bivšu curu Marka Livaje

>>Mladi, zgodni, uspješni...Tko je najljepši ljubavni par u Hrvatskoj?

Komentara 18

RI
rikavac
16:31 29.09.2015.

odgovor ko su oni: on je kao buduca zvijezda tenisa a ona sponzorusa i droljica koji joj je Borna jedan u nizu.

JE
Jednakost
16:50 29.09.2015.

Hahahaa,...bolje da nista ne kazem.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:40 30.09.2015.

ne postoji grand slam turnir, pogotovo ne vise njih u jednoj godini. Bas me zanima jeli joj on platio taj botox u usnama ili je to imala i prije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije