Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća podrška

Zajednički izlazak: Danijela Martinović pozirala sa sestrom Izabelom koju rijetko viđamo u javnosti

Zagreb:   Otvorenje novog EDURO Concept Store salona
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/12
07.10.2022.
u 21:45

Danijela i Izabela zajedno su pozirala na jednom događaju u metropoli te se za tu prigodu dotjerale. Danijela je nosila elegantno bijelo odijelio, dok je njezina sestra odabrala klasičnu crnu haljinu.

Pjevačica Danijela Martinović (51) sa sestrom Izabelom (47) bila je na jednom događaju u Zagrebu a fotografijama se pohvalila na svom Instagram profilu. Inače Izabela Martinović nekada je s grupom Stijene žarila i palila glazbenom scenom, no u posljednjih nekoliko godina rijetko se pojavljuje u javnosti.

Danijela i Izabela zajedno su pozirala na jednom događaju u metropoli te se za tu prigodu dotjerale. Danijela je nosila elegantno bijelo odijelio, dok je njezina sestra odabrala klasičnu crnu haljinu.

Pjevačica se družila i s Goranom Bogdanom, ali i sa slovenskim chefom Tomažem Kavčićem.

Tomaž i Danijela dugogodišnji su prijatelji, a njihovo prijateljstvo, čini se, nije oslabilo ni njegovim kumstvom na vjenčanju Petra Graše (46) i Hane Huljić (31). 

Njih dvoje na eventu su zajedno pozirali fotografima s osmijehom na licima. Inače, Danijela i Tomaž poznaju se preko 20 godina, što je ona jednom prilikom otkrila na svojem profilu na Instagramu gdje ga je često oslovljavala i svojim bratom. A dijelila je i zajedničke fotografije. 

Inače, Izabel se sa scene povukla 2006. Godine, a život joj je obilježila i teška bolest. Deset godina borila se s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi u javnosti nikada nije željela iznositi previše detalja. 

– Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene – kazala je Izabela u intervjuu za Večernji list, a u najtežim danima velika podrška bila i starija sestra Danijela. I dandanas jedna su drugoj najveća potpora, kako u privatnom životu tako i u karijeri. 

– Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe (smijeh). Svaka za sebe ima svoj stil i glazbeno se razlikujemo, nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem – dodala je Martinović.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije