Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Zaista joj ide: Ova je ljepotica najseksi žena na svijetu!

jennifer lawrence
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
02.05.2014.
u 07:51

Jennifer Lawrence zaista je na vrhuncu svoje karijere. Ova mlada Oscarovka ostvarila je još jedan uspjeh...

Jennifer Lawrence zaista je na vrhuncu svoje karijere. Ova mlada Oscarovka ostvarila je još jedan uspjeh. Zasjela je, naime, na vrh ljestvice Top 100 najljepših žena na svijetu prema mišljenju magazina FHM. Prošle godine na vrhu je bila glumica Mila Kunis, koja je trenutačno trudna te očekuje prinovu s Ashtonom Kutcherom. Druga na listi je britanska zvijezda Michelle Keegan, a treća je seksepilna Rihanna.

Četvrto mjesto zauzela je prelijepa Emily Ratajkowski, dok je peta na ljestvici popularna Penny, glumica Kaley Cuoco. Na listi su se našle i već neizbježne Scarlett Johansson i Beyonce. Buduća mama Scarlett zauzela je deseto, dok je Beyonce smještena na 12. mjesto.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Najseksepilnija hollywoodska glumica uskoro pred oltarom?

Komentara 5

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:08 02.05.2014.

Glupog li naslova. Ako je je ta žena najseksi na svijetu, onda sam ja najljepši muškarac na svijetu ( a ružan sam ko pas, isprika psima). Ma dajte koja blesava tema.....

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:18 02.05.2014.

Jennifer je lijepa a ima puno,puno ljepši i sexipilniji od nje.

IM
Immanuell
10:20 02.05.2014.

Dajte molim vas...... Simpatična jest. Seksi?! Pa ne baš, onako više djeluje prijateljski nego za druge stvari. Meni osobno ova žena nije seksualno napeta, ali ukusi se razlikuju..... A američki ukus za seksi je gotovo uvijek iskrivljen ili pogrešno akcentiran. Kao i gotovo sve ostalo tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije