Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Zagrepčanka se nije svidjela Andriji, zaljubio se u drugu

ljubav je na selu
06.02.2012.
u 20:00

Klesar i ratar iz Donjeg Dolca pokraj Dugopolja nije prošao dalje u emisiji RTL Televizije, no pronašao je ljubav i uskoro se ženi. Zagrepčanka ga je posjetila jer mu je jedino ona poslala ljubavno pismo.

– Sa Zagrepčankom se nisam našao, ali mi je jako drago što me htjela upoznati. Postali smo prijatelji, čujemo se često telefonski – kaže 27-godišnji Andrija Simunić iz Donjeg Dolca. Vrijedni i skromni kamenoklesar, koji se bavi ratarstvom i ovčarstvom, u prvoj je emisiji dobio samo jedno ljubavno pismo.

Osvojila ga mlađa

Jedna Zagrepčanka koja je htjela ostati anonimna izrazila je želju da ga upozna. Nakon druženja, shvatila je da je previše vezana za obitelj pa se nije mogla odseliti u zaleđe Splita, a Andrija nije mogao ostaviti imanje s brojnim izvorima i domaćom hranom te doseliti se u metropolu.

No, iako nije prošao u uži krug emisije “Ljubav je na selu”, ljubav je uspio pronaći.

– Ubrzo nakon snimanja upoznao sam jednu djevojku, no ne mogu reći ništa više o njoj jer se ona ne želi medijski eksponirati – rekao nam je Andrija. Pohvalio se i da se zaljubio.

Romantični farmeri

– Mogu samo reći da je moja djevojka mlađa od mene i da će, ako sve bude u redu, uskoro i svadba – dodao je Andrija koji uz dnevni posao s roditeljima vodi i domaćinstvo u zaleđu Mosora. Najviše cijeni poštene i radišne ljude kakav je i sam.

Osjećajni farmeri u emisiji “Ljubav je na selu” osvojili su više od 750.000 gledatelja RTL Televizije, dok je prva epizoda privukla još više gledatelja. (st)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije