Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudski epilog

Za stravično ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović osuđen suprug Zoran, dobio je 40 godina zatvora

Foto: M.M./ATAImages/Pixsell, Facebook
1/10
22.07.2022.
u 11:45

Pjevačica je nestala  2. travnja 2016. dok je trčala uz nasip, a njezin suprug Zoran prijavio je nestanak taj dan navečer. Jelenino tijelo pronađeno je drugi dan u kanalu.

Ubojstvo srpske pjevačice Jelene Marjanović prije šest godina potreslo je njezine obožavatelje, ali i cijelu regiju, a danas je dobilo i sudski epilog. Jelena je ubijena 2. travnja 2016. godine, a njezino beživotno tijelo pronađeno je u kanalu u naselju Crvenka u Srbiji. Njezin suprug Zoran bio je jedini optuženi, a danas je na Višem sudu u Beogradu osuđen za ubojstvo. Izrečena mu je zatvorska kazna u trajanju od 40 godina te pritvor nakon izricanja presude, javlja Blic.

Podsjetimo, pjevačica je nestala  2. travnja 2016. dok je trčala uz nasip, a njezin suprug Zoran prijavio je nestanak taj dan navečer. Jelenino tijelo pronađeno je drugi dan u kanalu. Srpski Informer od svog izvora dobio je informacije kako su se Jelena i Zoran posvađali tog 2. travnja jer je Jelena tražila razvod i htjela se iseliti iz kuće.

Foto: Facebook/ Naš potok
Par se svađao i u  jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna. Zoran je Jelenu udario, a ona se onesvijestila. Kada je došla k sebi, nasrnula je na Zorana, on ju je odgurnuo, a onda je on ili netko od ukućana tupim predmetom udarao Jelenu po glavi sve dok je nije ubio. Istražitelj, prema informacijama Informerovog izvora, tvrdio je da Jelena nije ubijena u kanalu već je tamo donesena.

– Na licu nije imala puno krvi i to upućuje da je bila ubijena na drugoj lokaciji. Ubojica je imao najmanje jednog pomagača i netko joj je očistio prste i ruke kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubojica ju je, uz nečiju pomoć, zamotao u tepih i bacio u kanal – tvrdio je izvor. Srpski mediji pisali su i da je Zoranov pomagač bio njegov otac Vladimir koji je nakon toga u javnost izašao s pričom da Jelenu nije ubio njegov sin već bogati tajkun koji joj je bio ljubavnik. 

Šokantna istraga nije previše zabrinula Zorana koji se, dok je policija pokušavala razriješiti zločin, prijavio u popularni srpski reality show ''Zadruga'' kako bi svima dokazao da nije ubojica. 

VIDEO Pogledajte kako je bilo na promociji knjige Željka Bebeka

Komentara 9

Avatar Mudlin
Mudlin
15:02 22.07.2022.

Navodno ima ubojstava i u Italiji, Mađarskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Albaniji.... ali bitno je jedino ono tam prek Drine. Naravno, ko o čemu, svoji o svojima... Jadno, jadno, pogotovo kad je plaća u Hrvatskim kUnama, kaj ne?

DU
Deleted user
14:57 22.07.2022.

Ima tih primjera diljem svijeta. Recimo ovo je puno zanimljivije: "Osinachi Nwachukwu : Suprug nigerijske gospel pjevačice uhićen zbog ubojstva". Osinachi je zasigurno bila bolja pjevačica .

Avatar R2D2
R2D2
16:27 22.07.2022.

Zbog čega je ovo najistaknutiji članak na naslovnici? Tko su ti likovi? U duhu urednicke politike trebali ste staviti oznaku "BREJKING NJUZ"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije