Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštovanje običaja

Za novogodišnji nastup u Abu Dhabiju Rihanna morala zamijeniti kostime

rihanna
Pixsell
29.12.2009.
u 09:46

Iz Abu Dhabija je stigla odluka da svoj nastup mora cenzurirati. Iako iznenađena, Rihanna je odlučila poštovati arapske običaje i kulturu, te pristala promijeniti program nastupa i zamijeniti kostime.

Za novogodišnji nastup u Ujedinjenim Arapskim Emiratima popularna pjevačica Rihanna (21) pripremila je poseban, erotičan program. U glavnom gradu Abu Dhabiju namjeravala je prirediti provokativni show, po kakvima je i poznata. Čak su i kostimi bili završeni, a onda je mladoj i slavnoj pjevačici uslijedio šok.

Iz Abu Dhabija je stigla odluka da svoj nastup mora cenzurirati. Iako iznenađena, Rihanna je odlučila poštovati arapske običaje i kulturu, te pristala promijeniti program nastupa i zamijeniti kostime. Pjevačica je trenutačno u rodnom Barbadosu gdje se na plaži odmara od pretrpanog rasporeda, a pretpostavlja se da će s obitelji i prijateljima tamo biti do Nove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije