Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za 100.000 gledatelja GONET.TV je već pobjednik. Pročitajte zašto.

GONET.TV
17.04.2024.
u 06:37

U svijetu brzih tehnoloških promjena, pronaći pravog TV operatera za televizijsku zabavu može biti pravi izazov. Međutim, za 100.000 gledatelja diljem nekoliko zemalja, GONET.TV je očiti pobjednik, te ne predstavlja samo bolji izbor za gledanje omiljenih serija i emisija, već i pravu pobunu u svijetu monotone televizije.

GONET.TV, popularni TV operater u Hrvatskoj, kao i u još nekoliko EU zemalja, slavi impresivnu prekretnicu - 100.000 vjernih korisnika koji su odabrali ovu uslugu zbog velikog broja TV kanala, odličnog odnosa kvalitete i cijene TV paketa, prednosti poput neograničene snimalice, videoteke i gledanja do 30 dana unatrag. Gledateljima se sviđa i što mogu gledati bilo gdje u EU dok putuju, ili toga što je pretplata bez ugovorne obveze.

Novim korisnicima uvijek je dostupna i izvrsna ponuda: za samo 10 centi moguće je isprobati bilo koji TV paket tijekom 10 dana. Nakon toga, nema obveze potpisivanja ugovora ili dugoročnih obveza, što čini ovu opciju izvrsnim izborom za one koji cijene fleksibilnost.

Gledateljima su na raspolaganju različiti TV paketi prilagođeni njihovim željama. Mini TV paket nudi osnovne kanale kao što su HRT, Nova TV i RTL, dok Klasik TV paket obuhvaća i filmske kanale poput Cinestar TV 1. Za prošireni izbor kanala tu je Max TV paket sa ukupno 124 kanala, pružajući najveći izbor premium sadržaja, na Epic Drama ili Extasy 4K Platinum. Dodatni HBO paket osigurava maksimalni ugođaj s nagrađivanim serijama i filmovima iz originalne HBO produkcije. Za one koji preferiraju TV kanale na stranim jezicima, dostupni su njemački, češki, poljski i drugi strani kanali. Najnoviji dodatni TV paket donosi i dašak francuske kulture u vaš dnevni boravak, sa programima poput France 2, 3, 4, 5 i France 24.

"S obiljem pozitivnih recenzija i komentara, očito je da radimo nešto dobro. No, važno je istaknuti da uvijek nastojimo slušati naše korisnike i da stvarna snaga leži u posvećenosti gledateljima." Kaže Pavel Gorecki, direktor tvrtke. "Proslava 100.000 korisnika je samo početak. Nastavit ćemo raditi naporno kako bismo osigurali da svaki korisnik ima nezaboravno iskustvo gledanja televizije."

Uz proslavu ove prekretnice, GONET.TV dodaje u svoju ponudu još više iznenađenja za gledatelje, 9 novih kanala. Među njima se ističu Discovery Channel, omiljen onima koji žele otkriti više, te reality kanal Investigation Discovery. ID nudi ekskluzivne uvide u svijet istraga i razotkrivanja zločina, otkrivajući najšokantnije kriminalne priče. Sportski entuzijasti će biti oduševljeni Eurosportom 1 i Eurosportom 2, koji će prikazivati sportske spektakle poput Olimpijade u Parizu sredinom 2024. godine, najuzbudljivije skakaonice te Grand Slam teniske turnire. Osim toga, ljubitelji filmova i serija moći će uživati u vrhunskoj originalnoj produkciji na AMC kanalu. Za emotivno putovanje kroz inspirativne priče, tu je TLC, dok Cartoon Network i Cartoonito pružaju neizmjernu radost najmlađima s omiljenim crtićima.

Dakle, za sve one koji traže najbolje što nudi televizija, odaberite GONET.TV i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske. Svi novi korisnici mogu otkriti čari ove TV obitelji i isprobati uslugu za samo 10 centi tijekom 10 dana.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije