Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Z. Kondža: Kad se vratim kući moji dečki mi se vesele kao mali psići

'20.10.2012., Westgate Shopping City, Zapresic - Poznati na trecoj veceri 20. Cro A Porter faith. Zorica Kondza.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Goran Jakuš/PIXSELL
27.10.2012.
u 14:00

Pjevačica svaki tjedan iz Splita putuje za Zagreb zbog snimanja HTV-ovog showa "Pjevaj moju pjesmu"

U drugoj sezoni HTV-ove glazbene emisije "Pjevaj moju pjesmu" uz voditelja Miroslava Škoru duhovitim komentarima nasmijava nas i žiri Siniša Škarica te Zorica Kondža koja nam je ispričala kako njezini sinovi i suprug Joško Banov komentiraju njezine TV nastupe.

Je li se netko od amatera pjevača iz prethodne sezone uspio probiti među profesionalce?

– Upravo je nedavno u emisiji gostovao Luky kojemu je prateći vokal naša natjecateljica iz prve sezone. Koncept emisije ne nudi mladim pjevačima snimanje CD-a kao nagradu, ali im sigurno otvara neka poslovna vrata.

Kako se vašim sinovima sviđa emisija?

– Oni odrastaju uz glazbu i često mi znaju reći da u emisiji nastupaju pjevači koji imaju bolje glasovne sposobnosti od nekih poznatih pjevača.

Kakve su reakcije publike na novi termin - petkom navečer?

– Malo smo upali u gužvu sa "Sulejmanom", to su mi i prijatelji rekli, ali mislim da već imamo vjernu publiku kojoj ne smeta prebacivanje termina s nedjelje na petak.

Kako se sinovi suprug snalaze dok ste vi u Zagrebu?

Nisu gladni jer im uvijek ostavim skuhano ali meni je najvažnije, kad se vratim kući, da me prekrasni sinovi Toni, Ivan, Luka i suprug Joško dočekaju s veseljem i da poput psića mašu repom jer im se mama vratila kući s puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije