Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet je posrnula

Whitney Houston ponovo na liječenju od ovisnosti

whitney houston
pixsell
10.05.2011.
u 09:36

Pjevačica se prije deset dana prijavila na liječenje od droge i alkohola posebnim tretmanom izvan klinike

Pjevačica Whitney Houston nikako da pobijedi poroke. Nakon dugogodišnje ovisnosti o drogi, koje se zbog velikog povratka na scenu prije dvije godine nakratko uspjela riješiti, Whitney je izgleda opet posrnula.

Pjevačica se prije deset dana prijavila na liječenje posebnim tretmanom izvan klinike. Dopušteni su joj izlasci u javnost, ali s posebnim monitorom koji mora nositi.

Želja da se konačno izliječi povezana je sa snimanjem novog filma u kojem bi, ako se dovede u red, mogla glumiti. Riječ je o nastavku velikog hita "Waiting to Exhale" iz 1995. Glumica Angela Bassett izjavila je kako je jedini uvjet snimanja drugog nastavka da u njemu zaigra originalna postava iz 1995. Film će režirati Forest Whitaker.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije