Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Vruće fotke! Rihanna se skinula u donje rublje i pokazala previše: 'Tri minute razmišljam što da napišem'

Foto: IPA/PIXSELL
1/6
05.06.2021.
u 21:00

Rihanna je objavila fotke na kojima je pozirala u donjem rublju, kako bi promovirala svoj brend Savage x Fenty.

Pjevačica Rihanna ponovno je oduševila obožavatelje fotkama na Instagramu. Rihanna je objavila fotke na kojima je pozirala u donjem rublju, kako bi promovirala svoj brend Savage x Fenty. 

Pjevačica je, čini se, u zadnje vrijeme puno radila na svom tijelu, jer nikada nije izgledala bolje.  

Uz objavu je dodala i status: ''Tri minute razmišljam što da napišem, nemam što reći. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Podsjetimo, pjevačica je prije nešto manje od dvije godine započela je suradnju s modnim koncernom Luis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) te pokrenula modnu kuću Fenty s luksuznom odjećom i modnim dodacima. No, LVMH koji u portfelju ima renomirane kuće poput Diora, Luis Vuittona, Givenchyja i Sephore, i Rihanna odlučili su prekinuti suradnju na Fenty Fashion, a sve zbog pandemije.  Posljednju kolekciju uvrstili su u online trgovinu u studenom prošle godine i nakon toga nova se odjeća više nije proizvodila. Za WWD su iz LVMH-a potvrdili da su odlučili staviti suradnju na čekanje dok situacija u Europi ne postane bolja.

Međutim, dobra vijest za Rihannine fanove jest da će LVMH i dalje nastaviti upravljati njenim beauty brendovima Fenty Beauty i Fenty Skin. "LVMH i Rihanna potvrđuju svoju ambiciju da se koncentriraju na rast i dugoročni razvoj Fenty ekosustava, koncentrirajući se na kozmetiku, njegu kože i donje rublje", stoji u službenoj izjavi za WWD. Uz to, tvrtka L Catterton u kojoj LVMH ima udio, prikupila je 115 milijuna dolara koje će uložiti u daljnji razvoj Rihannine linije donjeg rublja Savage x Fenty. Pjevačica je zbog ovog poteza, kako govore izvori, jako tužn. Usred pokretanja brenda rekla je da on nije namijenjen samo jednom tipu žena jer mnoge žene, baš poput nje, imaju nekoliko lica. Kolekcije nije predstavljala na revijama, već ih je jednom mjesečno lansirala na Fenty web stranici. 

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

Ključne riječi

Komentara 7

BR
BrigitaM
22:58 05.06.2021.

Napokon i neka dobra vijest. Svaka čast našim istraživačkim novinarima.

Avatar Alien
Alien
21:48 07.06.2021.

'Razmišljala sam tri (3) minute". Ubila se jadna od razmišljanja. Sigurno joj se počelo dimiti iz glave od preopterečenja.

OD
Odredba
18:15 07.06.2021.

Kome je lijepo gledati vime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije