Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podiže temperaturu

Vruća fotka! Nives Celzijus pozirala bez hlača: 'Zamalo zakopčana do grla'

Foto: Nova TV
1/16
11.01.2024.
u 17:10

Nives je pozirala u sakou, no na sebi nije imala hlače pa je pokazala guzu u tangama. Fotka je u kratko vrijeme skupila preko tisuću lajkova, a pratitelji su joj pisali da izgleda predivno.

Pjevačica, spisateljica, glumica i influencerica Nives Celzijus (42) na Instagramu je objavila novu fotografiju koja je oduševila njene pratitelje. Naime, Nives je pozirala u sakou, no na sebi nije imala hlače pa je pokazala guzu u tangama. 
- Zamalo zakopčana do grla! - napisala je Celzijus uz objavu. Fotka je u kratko vrijeme skupila preko tisuću lajkova, a pratitelji su joj pisali da izgleda predivno. 

Podsjetimo, Nives se ovog Božića pridružila trendu te se i ona fotkala ispred božićnog drvca. Objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred okićenog božićnog drvca te je pokazala da se i ona nalazi u blagdanskom raspoloženju, točnije da nosi crvenu boju. Ispred božićnog drvca pozirala je u minici tamno crvene boje i oduševila sve pratitelje. Naglasila je Nives i grudi u svojoj haljinici, a pokazala je i duge noge. Kosu je pustila i blago uvila. Sve je upotpunila štiklama zlatne boje.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Dok je pozirala ispred bora, Nives je jednom rukom dizala i uteg, neovisno o tome što na sebi nije imala odjeću za teretanu. Pratitelji su joj oduševljeno komentirali fotku. 'Što bi Hrvatska bez tebe?', 'Izgledaš savršeno', 'Senzualna i seksi', pisali su joj.
Nedavno je, s druge strane, pokazala kako slavi svoj 42. rođendan. Pozirala je tada ispred kreveta s ružičastim balonima s brojem 42 u rukama, a potom ih je pustila i krenula se skidati. Nakon što je skinula kratku crnu haljinicu i štikle, ostala je u bodiju i visokim crnim čarapama, a zatim je legla u krevet i počela čitati knjigu dok je uz krevet bila čaša i boca šampanjca. U opisu videa na ovoj društvenoj mreži objasnila je svoj osebujni način slavlja. 

VEZANI ČLANCI:

 

- I napokon rođendan iz snova - pohvalila se atraktivna Nives, a u komentarima ispod objave nizale su se samo čestitke. "Sretan rođendan, bebo" napisala je pjevačica Žanamari, "Hahaha, ljubav. Najsretniji ti bio, srećo moja" dodala je voditeljica Ecija Belošević. Među brojnim čestitkama, ova spisateljica je privukla i neke pratitelje koji su je upitali što želi da joj kupe: - Što ćeš da ti kupim, reci?, glasio je komentar jednog pratitelja. 

VIDEO Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

Komentara 7

NA
not_a_robot
21:31 11.01.2024.

Tužno je spasti na reklamiranje najstarijeg zanata na svijetu.

Avatar lasta mala
lasta mala
22:02 11.01.2024.

U najmanju ruku neukusno.

ST
stomiovotreba
22:16 11.01.2024.

Ajma, dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije