Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RED ROOM

Vruća burleska uz urnebesno zabavnu Jadranku Kosor

red room
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
07.05.2011.
u 01:07

Viseći na golemu lusteru, Empress Stah izvodila je vratolomije i skinula se - do kraja, a potom je iz međunožja izvukla svjetlucavi nakit!

Ljubitelji cabareta u zagrebačkoj su tvornici Jedinstvo u petak navečer došli na svoje uživajući u izvedbama atraktivnih međunarodnih zvijezda cirkusa, nove burleske i varijetea, koje su istkale još jedan impresivan “Red Room” prožet burnim ovacijama i uzvicima oduševljenja.

Cabaretom do vitke linije

Dvosatni šou započela je plavokosa domaćica večeri Beatrix, koja je poput prave trenerice publiku bez po muke natjerala na razgibavanje uz upute “kako se riješiti viška kalorija i zadržati vitku liniju”.

 - Hajdmo, aktivirajte trbušne mišiće, jačaj, jačaj, rasteži! A sad malo ramena, idemo! - diktirala je autoritarnim tonom, dok je publika poslušno cupkala u mjestu.
Nakon uvodnog zagrijavanja, dvorana je bila spremna za službeno otvaranje Red Rooma. S razglasa je najavljena - Jadranka Kosor. A onda se na pozornici pojavila ona - kratkokosa nasmijana gospođa u kostimu, ‘naoružana’ pregolemom ženskom torbom.

 - Prošli sam put govorila samo na engleskom, ali su mi neki rekli da me nisu baš razumjeli, pa ću sad samo na hrvatskom - poslovičnim je tonom poručila “hrvatska premijerka”, koju je vjerno odglumila stand-up komičarka Marijana Perinić, izazvavši pritom salve smijeha u dvorani. Ipak, kako je riječ o međunarodnoj manifestaciji, naša željezna lady prisutne je počastila prigodnim govorom na njezinu tvrdom engleskom jeziku, uz prigodne lapsuse i smijeh do suza.  

Striptiz na lusteru

 Bila je to večer puna iznenađenja i dekadentnog začina za urbanu zabavu odraslih. Viseći na golemu lusteru, londonska fetiš majstorica Empress Stah izvodila je vratolomije i skinula se - do kraja, pokrivši strateške dijelove tek crvenim šljokicama u obliku srca. I taman kad smo pomislili da je točki kraj, razgolićena ljepotica nježno je iz međunožja izvukla svjetlucavi nakit. Mnogima je zastao dah... S velikim uzbuđenjem pratili smo i ludorije šarmantne Marawe, koja s bilo kojim dijelom tijela može kao od šale vrtjeti svu silu hula hoopova. Impresivnim plesom na trapezu publiku je zadivio i zračni akrobat Cohdi Harrell. A čitava dvorana zatreperila je kad su reflektori obasjali raspjevanog čokoladnog baritona Le Gateau Chocolata, zamotanog u likru. Jedan dobrovoljac iz publike na vlastitoj se koži uvjerio i da cabaretske domaćice vješto barataju bičem. No, to je tek dio bogatog programa "Red Rooma"  u kojemu su guštali brojni posjetitelji Jedinstva. O toj čudesnoj večeri  još će se zasigurno dugo pričati...

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
02:46 07.05.2011.

..pa zašto se svi sprdaju s tom jacom.. pa nije ona, jadna kriva... : ))

OB
-obrisani-
04:53 07.05.2011.

jaca je najbolja zabavljačica ,ona sama sebe nasmije

MO
mozel
10:13 07.05.2011.

Zeljka, i ti si vruca urnebeska !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije