Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni rockeri

Vrhunac glazbene sezone, vrhunske proslave Parnog Valjka!

Parni Valjak
Foto: Ljubo Zdjelarević
1/4
10.12.2015.
u 13:31

Koncerti Parnog Valjka, glazbeni događaj sezone, pred vratima su! Za manje od dva tjedna u dvije dvorane Doma sportova, dan za danom, legendarni rockeri proslavit će dvije velike i okrugle godišnjice, a njihova brojna, vesela publika – ne želi ih propustiti. I to s razlogom!

Parni Valjak je energija, Parni Valjak je pozitivna atmosfera, trnci, osmjeh koji zatitra na licu kada se fanovi legendarnog benda sjete svih svirki na kojima su bili. Parni Valjak je dugovječnost, predanost, ali i uvijek inovativna kvaliteta uz nove ideje, glazbu koja oduševljava onda, sada – i uvijek! Prije 40 godina Parni Valjak prvi puta je stao na scenu i nepovratno osvojio svoju brojnu, vjernu publiku. Svaki od šest vrhunskih glazbenika koji danas čine bend imao je svoj glazbeni put, a onda su se sreli – i dobro da jesu! “Odlično je da postoji rock scena na kojoj se može radit. Mi smo svi tu u pokušaju da učinimo ovaj svijet boljim i što nas je više, to je svijet bolji“, kaže Hus, a mi znamo da Parni Valjak ima posebno mjesto na našoj rock sceni i da njihova glazba svijet čini boljim – svaki dan!

Posljednji veliki koncerti godine, vrhunac glazbene sezone, koncept za povijest – prvi puta će jedan bend dva dana za redom odsvirati dva različita koncerta u dvije dvorane Doma sportova! 18. i 19. prosinca, akustika i elektrika, novi aranžmani starih hitova, dva različita koncerta – ne želite ih propustiti! Budite dio pisanja glazbene povijesti, ali pripremite se i na brojna iznenađenja, što jedino i pristaje velikim obljetničkim koncertima našeg najinovativnijeg rock benda!

Koncerti se približavaju, a ulaznice polako, ali sigurno – nestaju! Samo tjedan dana prije Božića imate priliku pokloniti sebi i svojim najdražima nezaboravne večeri uz Parni Valjak i ono najljepše, uspomene koje ostaju – zauvijek. Dok ih još ima, ulaznice za rođendanska slavlja Parnog Valjka nabavite u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 kuna za električni koncert u velikoj dvorani.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije