Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavljuje Unpljugd 2

'Vremena su teška pa je sad dobra glazba najvažnija'

28.10.2014., Zapresic - Davor Gobac u slobodno vrijeme vodi zdrav zivot. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
03.12.2015.
u 12:34

Frontmen "Psihića" prvi Unpljugd pamti po lomu ruke i odličnoj svirci, no sad obećava bolju zabavu jer je grupa sazrela i bolje zvuči

Dvadeset godina nakon legendarnog koncerta Unpljugd u Gavelli Psihomodo Pop vraćaju se u poznato zagrebačko kazalište, gdje će, za razliku od prije 20 godina kad su održali dva koncerta, svirati čak tri dana zaredom – u četvrtak, petak i subotu. Da je publika željna popularnih "Psihića", pokazuje i podatak kako su sva tri koncerta rasprodana, a na prvotno zamišljen jedan koncert dodana su još dva datuma.

– Naša menadžerica Lidija Balija predložila je da ponovno radimo Unpljugd u Gavelli i svidjela nam se ta ideja. Vjerojatno će biti i ljudi koji su bili i prije 20 godina, no neće moći sjediti na istim mjestima jer je Gavella sad malo dotjeranija. Drukčiji je tapecirung – kazao nam je Davor Gobac, koji koncert otprije 20 godina pamti po tome što je tada slomio ruku.

– Bilo je puno dima na pozornici i ja sam krivo ugazio, pao i dočekao se na ruku. Baš je bilo bolno. No sjećam se koncerta i po tome što je sve super prošlo i što je to bilo pravo zadovoljstvo nakon burnih ratnih dana. Tada smo vratili rock na scenu – kaže Gobac i dodaje da će sad sve sigurno ispasti i bolje jer je grupa u međuvremenu sazrela, ima više iskustva i tehnički zvuči bolje.

– Na repertoaru će biti hitovi koje inače sviramo, ali i nove stvari. Bit će tu i starijih pjesama koje nismo svirali na prvom Unpljugdu. Dosta smo osvježili repertoar. Vjerujem da će se svima svidjeti. Vremena su teška, a sada je još važnije dobro se zabaviti i uživati u dobroj glazbi – kazao nam je Gobac.

Psihomodo Pop će s Unpljugdom nakon Gavelle gostovati i u drugim gradovima, a tri koncerta u zagrebačkom kazalištu će se snimati i najvjerojatnije izdati kao CD i DVD. 

>>Psihomodo Pop održao skriveni gig kod legendarnog Žnidaršića

Komentara 6

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:17 03.12.2015.

Plagijator

Avatar fuzzy
fuzzy
15:31 03.12.2015.

Dosta nam je tamburanja, kreveljenja i prenemaganja. Uzmite kramp i lopatu u ruke i radite nešto korisno! Paraziti i kvazi-umjetnici.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:05 04.12.2015.

steta...Obecavali su, ali na kraju je ispalo da su samo prepjevali par pjesama The Clash i The Ramones, i kreveljili se po binama.Protraceni zivoti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije