Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na slobodi je

Vozaču koji je skrivio nesreću u kojoj je poginuo Šaulić prijete smrću

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
1/6
07.05.2019.
u 14:23

Alsin Levant na slobodi je jer, kako kažu u tužiteljstvu, nema opasnosti da će pobjeći izvan zemlje.

Vozač koji je skrivio prometnu nesreću u njemačkom gradu Bielefeldu, a u kojoj je poginuo pjevač Šaban Šaulić, sada je na slobodi i čeka suđenje, piše Kurir.

Doznali su kako je Alsin Levant tužiteljstvu dostavio svoju adresu te je na slobodi jer smatraju kako nema opasnosti da će pobjeći izvan zemlje. Levantov odvjetnik ne želi otkriti adresu svog klijenta jer je, kako kaže, dobio brojne prijetnje smrću.

Nakon nesreće Levant nije policiji dao svoju adresu, a objasnio je kako je nedugo prije nesreće  prekinuo s djevojkom s kojom je zajedno živio i iselio se iz zajedničkog stana te nije imao novo prebivalište.

Tužiteljstvo je potvrdilo kako je pitanje dana kada će biti podignuta optužnica protiv Alsina koji je skrivio smrt Šabana Šaulića i njegova prijatelja Mirsada Kerića. Levanta se zasad tereti za nemarnu vožnju i vožnju pod utjecajem alkohola. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagora
14:49 07.05.2019.

prvi je VL o novostima cajki i kako ih nazivaju ovi prostori!

KE
kemal18
14:38 07.05.2019.

ako bude kako treba trebo bi dobit najmanje po 10 godina zatvora što je ukupno20 godina vidječemo Kakvo je njemaćko sustvo koliko Verdi jeden život

BA
ban
12:29 04.06.2019.

voda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije