Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Kindl:

Voljela bih se s dečkom preseliti na more, ne volim ovo zimsko sivilo

kindl (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/5
15.09.2013.
u 08:00

Dvosmisleni stihovi “Njegovo, veliko oko uvijek me gleda, kada me vreba, Woody zna” ili “Kad mu se ne da, on meni se da” ustvari govore o Ivaninu mačku. - Pjesma je spontano nastala, nije bila u planu.

Pjevačica Ivana Kindl ozbiljno je shvatila promjenu temperature, završetak ljeta i početak radne jeseni i - bacila se na posao. Tako je početkom tjedna objavila spot za svoj novi singl Woody.

Pomalo pomaknuto

Obožavatelji njezine glazbe vjerojatno će biti iznenađeni drugačijim muzičkim izričajem, a zasigurno će ih nasmijati i riječi pjesme. Dvosmisleni stihovi “Njegovo, veliko oko uvijek me gleda, kada me vreba, Woody zna” ili “Kad mu se ne da, on meni se da” ustvari govore o Ivaninu mačku.

- Pjesma je spontano nastala, nije bila u planu. Na kraju, kad smo je završili, shvatili smo da imamo ležernu pjesmu koju moramo odmah izbaciti u eter. Spontano je došla i ideja da opjevamo mačka Woodyja, dvosmislenost se nekako logički nametnula - priča nam Ivana.

- Spot je ideja sjajnog Filipa Dizdara koji me odmah ‘ kupio ‘ scenarijem. Htjela sam da bude malo pomaknuto, opušteno, tako je i ispalo. Super smo se zabavljali, baš u stilu 70-ih - kaže nam pjevačica.

Uz nju, glavnu ulogu u spotu ima njezin dugogodišnji dečko Alen Križaj.

- Super se snašao, odmah sam rekla kako će mi ‘ukrasti’ spot...Zadovoljan je i odlično je ispalo, uživio se u uloge - govori nam pjevačica.

Alen i ona dijele sve - posao, stan te planove za budućnost i priznaju - još si nisu dosadili. Ljeto im je bilo radno pa Ivana žali za odmorom na obali.

- Bila sam kratko na moru, na svom čarobnom otoku Malom Lošinju. Krajem srpnja Davor Pekota i ja održali smo miniturneju programa Tribute to Swing s fantastičnim bendom po obali i bilo je sjajno - ipak govori.

Kaže kako joj putovanja nedostaju jer zbog posla nisu još išli nigdje daleko: - Morat ćemo se aktivirati - obećava sama sebi pjevačica koja već par godina s dečkom živi u Velikoj Gorici.

Vrlo rado bih živjela na moru. Sve teže podnosim zimsko sivilo, najviše zato. Ljudi misle da sam Velikogoričkanka jer zadnjih par godina tu živim, ali ja sam Slavonka iz Požege. Mnogi to ne znaju - kaže i priznaje da ne voli velike planove.

Ne bi u reality

- Nemam pojma gdje ću biti za 30 godina, moj život je nepredvidljiv.

Tako ne bi bilo nemoguće da je u budućnosti vidimo izvan Hrvatske.

- Razmišljala sam o karijeri izvan prostora Lijepe Naše, i dalje mislim o tome. Imam neke planove, vidjet ćemo. Razmišljala sam svojedobno čak i o reality showu, ali ipak bih se drugim kanalima pokušala probiti van - kaže pjevačica koju, za razliku od nekih njenih kolegica, nije uhvatila ‘turkomanija’ i gledanje sapunica.

- Imam i ja svoju maniju, navučena sam na seriju “Dva i pol muškarca” - priznaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije