Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
molba

Vojvotkinja Kate: Neka moja mama bude kraljevska dadilja

'Kate Middleton (M) waves to the crowd outside the Goring Hotel, London, Great Britain, 28 April 2011. She stands with her sister Pippa (L) and her mother Carole. London is preparing for the Royal Wed
'Frank May/DPA/PIXSELL'
28.01.2013.
u 08:24

Carol Middleton trebala bi se useliti kod Kate i Williama jer su istraumatizirani teškim početkom trudnoće

Kako je svako dijete koje se rodilo u britanskoj kraljevskoj obitelji imalo svoju kraljevsku dadilju, tako su stranice britanskih medija ovih dana pune nagađanja tko će tu ulogu preuzeti kada u srpnju na svijet dođe dijete vojvotkinje Kate i princa Williama.

No šuškanja da se za taj posao već pripremaju najsposobnije dadilje u zemlji odbacila je bliska prijateljica vojvotkinje koja je za časopis Mirror izjavila da par želi da ulogu dadilje preuzme Carol Middleton. Kateina majka, smatraju Kate i William, trebala bi se useliti k njima već prije porođaja.

Kate je prilično istraumatizirana početkom trudnoće i teškim mučninama od kojih je patila. Voljela bi da uz nju tijekom porođaja i prvih godina života djeteta bude njezina majka. Carol je bivša stjuardesa koja je nedavno pokrenula posao organizacije zabava.

Ključne riječi

Komentara 4

NA
Natašte
10:07 28.01.2013.

i tako sve ostade u obitelji a plaća dadilje nije za bacat ili će možda baka volontirati

CR
cro4ever
14:59 28.01.2013.

Ni u kom slucaju!!!! Toje staromodno!!!!!!

MA
Maja28
16:38 28.01.2013.

Kata je carica. Poslužila se starim ženskim trikom mamarošica i zavladala dvorom. Svima njenima dobro a dvorani daju i šute. Stara priča koja obitava kod mnogih ne baš kvalitetnih ženskih pa posesivno udruže snagu sa svojom mamom i sestrom. Kraljiici majci je dominacija na tankim staklenim nogama. Dajanu su sluđivali ali ova će njih!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije