Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječno mlada

Vojnički režim: Jennifer Lopez ujutro ustaje prije šest i vježba

jlo (1)
Mario Testino/Vogue
15.07.2012.
u 19:52

- Čim ustane iz kreveta, spremi se za trening i trči plažom dok nema ljudi. Opsjednuta je ljepotom i ne želi da joj se koža opusti - otkrili su susjedi.

 Pjevačica se ponosi oblinama. Jennifer Lopez (42) svakog dana jede četiri manja obroka bogata proteinima. Kako bi usporila starenje i ubrzala metabolizam, pije samo ledeno hladnu vodu.

Ujutro se, poput vojnika, ustaje prije šest sati i vježba. Nakon ručka iz prehrane je u potpunosti izbacila ugljikohidrate. Kako bi zadržala vitku liniju prije spavanja radi trbušnjake.

- Čim ustane iz kreveta, spremi se za trening i trči plažom dok nema ljudi. Opsjednuta je ljepotom i ne želi da joj se koža opusti - otkrili su susjedi.

Najveća joj je podrška dečko Casper Smart (25). S plesačem redovito dvaput dnevno ide u teretanu i na jogu. Prije dvije godine, Jennifer je izjavila kako je tajna njezine ljepote u Dukanovoj dijeti. Objasnila je da je, pridržavajući se pravila, u tjedan dana izgubila četiri kilograma. Pjevačica je prekjučer dobila otkaz u “Američkom idolu”. Za mjesto sutkinje tražila je povišicu i dobila - košaricu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije