Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao

Vojko V o Aleksandri Prijović: 'Ona ne psuje, ne radi nikakve probleme, pjeva o ljubavi'

Split: Vojko V. i Grše obratili se medijima nakon ročišta na sudu
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/10
04.11.2023.
u 19:00

Baš kao i brojni poznati s estrade, i Vojko V komentirao je popularnost Aleksandre Prijović u Lijepoj Našoj.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović (28) posljednjih tjedana zaokuplja pozornost brojnih medijskih stupaca, a šokirala je i s pet rasprodanih zagrebačkih Arena. njezini nastupi u ovoj dvorani najavljeni su za 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a ona je glavna tema u javnosti već neko vrijeme. Ovaj njezin veliki uspjeh komentirali su brojni kolege, ali i druge osobe iz javnog života.  Mia Dimšić nedavno je u emisiji 'U povjerenju by Neven Ciganović' komentirala je veliki Aleksandrin uspjeh te rekla da je znala tko je Aleksandra. Otkrila je i hoće li ići na koncert. - Nisam planirala, nisam bila upoznata s pjesama, ali znala sam tko je Aleksandra. Čestitam od srca stvarno - rekla je te dodala da misli da je Prijović jako talentirana.  O ovoj temi nedavno se oglasio i Vojko V i to u emisiji 'Kod nas doma', a isječak ovog razgovora objavljen je na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije. Vojko je komentirao Aleksandrinu glazbu te otkrio bi li je zabranio. 

- Apsolutni demokrat sam. Znači, tkogod hoće slušati što god hoće, neka sluša koliko god puta hoće. Ona ne psuje, ne radi nikakve probleme, pjeva o ljubavi. To nisu pjesme po nekoj mojoj mjeri, neću to nikad slušati. A da bi sad nekome zabranio da to sluša, to nema nikakvog smisla. Samo se radi kontraefekt, radi se reklama dodatna - rekao je.  Inače, Prijović će u Zagrebu nastupiti sklopu turneje 'Od istoka do zapada'. Aleksandra je vlasnica brojnih hitova među kojima i duet sa Sašom Matićem ''Ko si ti'', ''Za nas kasno je'' i drugi. Svoje mjesto u srcima publike pronašle su i pjesme ''Legitimno'', zatim ''Bogata sirotinja'' i ''Klizav pod'' iz 2017. godine. 

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kada je imala 16 godina

Split: Vojko V. i Grše obratili se medijima nakon ročišta na sudu
1/29

Zahvaljujući uspjesima koje niže mnogi je smatraju Lepom Brenom nove generacije, a s jednom od najpopularnijih, ali i najbogatijih pjevačica s prostora bivše Jugoslavije povezana je i obiteljski. Naime, Aleksandra je u braku s Breninim posinkom Filipom Živojinovićem s kojim je 2019. godine dobila sina Aleksandra. Filip je sin Brenina supruga, teniske legende Slobodana Bate Živojinovića i njegove prve supruge Zorice Nakić. Ljubav između Filipa i Aleksandre planula je još 2016. godine, a za nju je zaslužna poznata srpska blogerica i influencerica Zorannah, inače Filipova bliska prijateljica, koja je jednom prilikom bila s Aleksandrom u noćnom izlasku kada im se naknadno pridružio i Filip. Danas Aleksandra i Filip nisu samo supružnici već i poslovni suradnici s obzirom na to da je Filip glazbeni producent, a stoji i iza tekstova nekih njezinih velikih hitova. Koliko joj znači Filipova podrška Aleksandra je često isticala u intervjuima, a tijekom koncerta u Beogradu mnoge je dirnula emotivnim riječima koje je posvetila suprugu. 

– Filipe, tebi želim reći samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobjeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam. Hvala ti, i hvala svima vama. Bilo mi je prelijepo i nezaboravno – kazala je Aleksandra pred punom beogradskom Arenom. 

VEZANI ČLANCI

Glazbeni talent Aleksandra je naslijedila od majke Borke Mihajlović koja je zarađivala radeći kao pjevačica, a nakon što su joj se roditelji rastali nastavila je živjeti s majkom, bakom i djedom. Prijović je rođena 22. rujna 1995. godine u Somboru, prvu je pjesmu snimila kao 13-godišnjakinja, a zanimljivo je da je djetinjstvo provela i u Hrvatskoj, točnije u Belom Manastiru, gdje je živjela u skromnoj kućici sa svojom majkom sve do sudjelovanja u natjecanju ''Zvezde Granda''. Tamo je išla u osnovnu i srednju školu koju naposljetku nije završila.

– Osnovnu školu završila sam u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu. Ne mogu reći da me nije sram što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu – rekla je jednom prilikom Prijović. 

VIDEO Aleksandra Prijović: Nikad nisam mogla zamisliti da ću se pojaviti u hrvatskom Dnevniku

 

 

Komentara 16

NE
Neo001
19:57 04.11.2023.

hartija uporno reklamira primitivizama iz pašaluka

GA
Gajger
20:19 04.11.2023.

Acka je ok, ali Thompson, taj lik Vojku uopće ne paše (njegove riječi)

PE
Pentagon
21:01 04.11.2023.

I Thompson isto pjeva o ljubavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije