Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

Vojko V. : 'Ja sam obiteljski čovjek, nemam zanimljiv život, a moram o nečem repati'

Splitski reper Vojko V
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/11
16.03.2023.
u 18:03

Gost Večernjakovog podcasta je splitski reper Vojko V., koji je nedavno izdao album 'Dvojko', na kojem već ima nekoliko hitova. Najavio je i novi veliki koncert u Domu sportova, otkrio nam je kako nastaju njegove pjesme, što misli o Euroviziji, te kakav je otac

Gost ovotjednog Podcasta Večernjeg lista je splitski reper Vojko V. koji je nedavno izbacio svoj drugi album "Dvojko", ali i najavio novi koncert u Domu sprtova 11. studenog. Vojko je na istom mjestu održao i koncert prije 5 godina, a kako nam je kazao u razgovoru, to mu je bilo zadnji put da je imao tremu na nastupu. Otkrio nam je i kako su nastale pjesme na njegovom albumu, pa smo tako doznali da je pjesma "Ela" nastala slučajno, kada je shvatio da ima dosta riječi koje se rimuju s Ela. U njegovim pjesmama ima i dosta referenci iz pop kulture. 

- Danas više nisu ta vremena kada čuješ pjesmu na radiju i ne znaš što je rečeno. Odmah odeš na web i nađeš tekst. U današnje vrijeme saznate odmah sve što vas zanima, pa tako i mlađi mogu brzo izguglati sve reference u mojim pjesmama. A što se tiče referenci, moram o nečemu repati. Ja sam obiteljski čovjek, nemam zanimljiv život, nemam političke manifeste koje želim iznositi ljudima tako da se moram igrati s pojmovima ili ljudima koje svi znaju - rekao je Vojko i dodao kako mlađima pjesma "Ela" nije nešto jer odiše nostalgijom, i puna je referenci iz starih pjesama i filmova. 

 

Na albumu se nalazi i pjesma "Tour Life", koja traje čak 20 minuta, a radi se o freestlye rapu u kojem Vojko govori o svim gradovima u kojima je nastupao na turneji. Zanimljivo je da u toj pjesmi repa na špicu HRT-ove emisije "Plodovi zemlje". 
- Ta mi je špica uvijek bila odlična, ima dobar ritam. Kada sam bio na HRT-u tražio sam dozvolu od urednika emisije Vlatka Grgurića. Kasnije me zvao i rekao da mu se svidjela pjesma. 

Vojko nam je u podcastu govorio i o grupi Dječaci, otkrio je gdje su sad Ivo, Zoni, Papi Batina i ostali, te je komentirao i pjesmu "Mamići" zbog koje je Gršu i njega tužio Zoran Mamić. 

Kazao nam je i koliko mu se promijenio život otkad je postao otac, a doznali smo i kako njegovog sina više zanimaju legići nego glazba. 

Što nam je sve kazao Vojko V. pogledajte u podcastu Večernjeg lista. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
20:44 16.03.2023.

Javno prizna svoju kliničku depresiju, što ne želim komentirati, samo kažem ono što je on javno izrekao. Polazim od pretpostavke da je dijagnoza točna a ta dijagnoza će mu biti možebitna izlika za bilo kakav incident, odgodu nastupa, turneje, kašnjenjejenje i slično. Dečko je lagani licemjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije