Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi je napadaju

Voditeljica u prijenosu uživo pokazala srednji prst pa pojasnila o čemu se radi: 'Jako mi je žao'

Foto: Screenshot
1/2
07.12.2023.
u 17:45

I dok su je neki napadali u komentarima, tvrdeći kako je neprofesionalna te da neće izdvajati novac za BBC nakon toga, drugi su je preplavili komentarima podrške

Maryam Moshiri BBC-jeva je poznata voditeljica vijesti, a ovih je dana u fokusu javnosti nakon što je navodno slučajno uhvaćena kako pokazuje srednji prst na početku programa vijesti. Nakon što su video i fotografije dospjele u javnost, javno se ispričala zbog 'glupe šale' namijenjene prijateljima.

Naime, u srijedu u prijenosu uživo u podne Moshiri je program započela s podignutim srednjim prstom, a na televiziji se prikazala nakon završetka prepoznatljivog odbrojavanja za početak programa. Kada je shvatila da je kamera upaljena, brzo je spustila ruku i popravila izraz lica te nastavila neometano čitati vijesti. Jutros se pak javila na društvenim mrežama kako se 'šalila s ekipom u redakciji', pretvarajući se da odbrojava do početka vijesti na prstima.

VEZANI ČLANCI

- Kad smo došli do 1, okrenula sam prst u šali i nisam znala da će to biti uhvaćeno kamerom - napisala je na X-u i nastavila: - Bila je to privatna šala s ekipom i jako mi je žao što je izašla tako javno. Nije mi bila namjera da se ovo dogodi i žao mi je ako sam nekoga uvrijedila ili uzrujala. Bila je to glupa šala koja je bila namijenjena malom broju mojih prijatelja - rekla je Moshiri na toj društvenoj mreži. 

I dok su je neki napadali u komentarima, tvrdeći kako je neprofesionalna te da neće izdvajati novac za BBC nakon toga, drugi su je preplavili komentarima podrške.

- Kao platitelj licence za BBC zahtijevam više ovakvog ponašanja - našalio se jedan.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar votum
votum
19:04 07.12.2023.

Kolindi ne smeta, i ona je nama pokazala srednji i nije se ispričala

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:24 07.12.2023.

Srednjak nije komunikacija prema gledateljima već prema radnim kolegama? Odmah mi je lakše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije