Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplikacije pri porodu

Voditeljica otkrila hoće li uskoro pred oltar i zašto je morala na hitan carski

Iva Jerković
Foto: Instagram Asos
1/13
25.05.2020.
u 09:00

Otkrila je da joj porod nije bio baš lagan i da je željela roditi prirodnim putem, no stvari su se zakomplicirale pa je morala na hitan carski rez.

Jedna od najljepših Hrvatica, voditeljica Iva Jerković u veljači je rodila djevočicu, malenu Rinu Ami.

RTL-ova voditeljica posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti naa skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote. Sada, više od tri mjeseca nakon poroda za RTL je progovorila o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji. 

Iva Jerković
1/3

"Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

"Ime smo dali baš u trenutku kada smo ga išli prijaviti. Uopće nisam znala kako će se dijete zvati. Rina je bilo prvo ime koje mi je zapelo za oko", pojasnila je kako je došlo do imena.

Otkrila je da joj porod nije bio baš lagan i da je željela roditi prirodnim putem, no stvari su se zakomplicirale pa nije mogla ispuniti tu želju.

"Pupčana vrpca se omotala oko vrata tako da sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije

A progovorila je i o vjenčanju s Josipom.

"Mi smo već toliko dugo zajedno da naprosto mislim da vjenčanje ne bi ništa promijenilo. Mislim da naša mala zajednica već jest obitelj i da za to ne treba neki potpis", zaključila je. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zg_dubrava
11:03 25.05.2020.

pred oltar , a covjek ima zenu i djecu doma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije