Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinula je liječenje

Voditeljica koja boluje od raka objavila fotografiju s ocem i rastužila mnoge: 'Više nemam snage'

Foto: Instagram
1/8
21.06.2022.
u 21:10

Voditeljici je rak dijagnosticiran 2016. godine, a prije godinu dana javnost je obavijestila da su testovi koje je napravila u bolnici pokazali zabrinjavajuće rezultate.

Voditeljica BBC-jevih podcasta Deborah James (40), kojoj je dijagnosticiran rak crijeva u četvrtom stadiju, objavila je na Instagram storyju fotografiju s ocem. Na fotki se vidi kako je otac češlja.

- Da, moj tata me češlja jer više nemam snage da se sama češljam - napisala je pored objave te mu čestitala Dan očeva koji se ove godine obilježavao 19. lipnja.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, voditeljici je rak dijagnosticiran 2016. godine, a prije godinu dana javnost je obavijestila da su testovi koje je napravila u bolnici pokazali zabrinjavajuće rezultate.

- Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada vratio i ovog puta lijekovi ne djeluju - rekla je. Prošlog je mjeseca objavila da je prekinula liječenje te da je na hospicijskoj skrbi.

- Nitko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju hodati, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo sanjati. Znam da smo učinili sve što smo mogli. Tijekom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti posljednji Božić ili da neću dočekati svoj 40. rođendan ili vidjeti svoju djecu kako kreću u srednju školu. Zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati objavu u kojoj se zaista opraštam. Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni. Ali čak i sa svim inovativnim lijekovima protiv raka ili nekim čarobnim novim otkrićem, moje tijelo jednostavno više ne može nastaviti - napisala je tada Deborah na društvenim mrežama.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
22:08 21.06.2022.

Nema smisla pitati se zasto jer odgovora nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije