Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se mogao suzdržati

Voditelj RTL-a usred priloga prasnuo u smijeh zbog Kurza: 'Ispričavam se!'

Foto: RTL
1/6
19.10.2023.
u 09:27

Adrian De Vrgna u srijedu je privukao pozornost gledatelja nakon što nije mogao suspregnuti smijeh tijekom priloga o bivšem austrijskom kancelaru Sebastianu Kurzu

Voditelj informativne emisije 'RTL Danas' Adrian De Vrgna u srijedu je privukao pozornost gledatelja nakon što nije mogao suspregnuti smijeh tijekom priloga o bivšem austrijskom kancelaru Sebastianu Kurzu.Naime, voditelj je počeo čitati najavu priloga, a onda je odjednom prasnuo u smijeh. 

1/30

- Kurza i njegove bivše suradnike optužili su da su davali lažne iskaze o temi primanja donacija stranih investitora kojima su namještani natječaji... - započeo je Adrian pa se nasmijao. Kao pravi profesionalac gledateljima se odmah ispričao. "Ispričavam se!", kazao je pred kamerama, a potom i nastavio s prilogom. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
11:10 19.10.2023.

Gledao sam prilog... samo sam ga čekao hoće li se moći suzdržati. Treba ponekad prekršiti protokole pa političara osloviti s imenom... bivši kancelar Sebastian...

MO
montello
10:40 19.10.2023.

smijesno mu je prezime:) nije voditelj kriv

HR
hrza
11:33 19.10.2023.

Nije jasno tko je primio Kurtza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije