Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Vodila je prvi Big Brother, glumila u 'Bitangama i princezama', a onda nestala s TV-a

Foto: YouTube Screenhshot
1/13
04.11.2023.
u 20:00

Mnogi je se sjećaju iz  domaćih serija 'Bitange i princeze', 'Dobre namjere', 'Bumerang', 'Leti, leti', 'Provodi i sprovodi', 'Počivali u miru',  a vodila je i prvu sezonu hrvatskog Big Brothera.

Nagrađivana hrvatska akademska glumica, Daria Knez Rukavina ne pojavljuje se više često na malim ekranima. Mnogi je se sjećaju iz  domaćih serija 'Bitange i princeze', 'Dobre namjere', 'Bumerang', 'Leti, leti', 'Provodi i sprovodi', 'Počivali u miru',  a vodila je i prvu sezonu hrvatskog 'Big Brothera'. Glumica je od 2007. potpuno posvećena kazališnom angažmanu kada je postala stalna članica glumačkog ansambla 'Gradskog kazališta Trešnja'.

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

1/31

Naime, najviše voli raditi na dječjim predstavama i posuđivati glas u crtićima. Daria ne govori često o privatnom životu, ali poznato je da je godinama bila u vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom. Ipak, veza nije opstala, a ona se zaljubila u redatelja Tomislava Rukavinu za vrijeme snimanja serije 'Bumerang', te se za njega tajno udala.  O svadbi nisu obavijestili ni najbliže prijatelje, samo su im poslali poruku nakon sklapanja braka. Postali su roditelji dvije djevojčice kojima žele prenijeti ljubav prema umjetnosti.

06.07.2023., Sibenik - Proba predstave Drazen koja ce zatvoriti ovogodisnji Medjunarodni djeciji festival u Sibeniku. Predstava je u reziji Paska Vukasovica a izvodi je kazaliste Tresnja. Daria Knez Rukavina. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dariu možemo vidjeti u predstavi 'Dražen' o životu košarkaša Dražena Petrovića, u kojoj glumi njegovu mamu Biserku. Povodom toga otkrila je zašto je više ne gledamo u domaćim serijama. Komentirala je što joj je slava donijela, a što odnijela. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

- Donijela mi je veće honorare, što mi tada nije bilo bitno, a uzela mir, što mi je najbitnije. Tada mi je svega bilo previše, bila sam rastrgana, nisam imala sekundu vremena za sebe, nisam spavala, svi su bili puni očekivanja... Pa mi se posao, koji obožavam, pretvorio u neku vrstu patnje, od čega sam samo željela pobjeći. Povratak u kazalište vratio mi je mir - rekla je za Gloria.hr

VIDEO Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera? Saša sada živi u Švedskoj i izgleda dosta drugačije

Komentara 14

MA
Makbe
08:53 05.11.2023.

Itekako je se dobro sjećamo. Neponovljiva u svakom pogledu. Sretno joj bilo.

KO
Kobasica321
02:05 05.11.2023.

Ona je super

PO
poluprovokator
22:03 04.11.2023.

Sve što sam od nje gledao je bilo odlično. Neka joj je sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije