Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u Vojvodini

Vjenčali se Tihana Lazović i Bane Trifunović, mladenka zablistala u kratkoj vjenčanici

Foto: Instagram
1/9
21.08.2022.
u 22:10

Redatelj Dalibor Matanić u čijim serijama i filmovima Tihana često igra glavne uloge na društvenim mrežama podijelio je fotografiju na svom Instagram profilu, a osim raskošne vjenčanice pažnju je ukrao i šareni svadbeni buket. Među uzvanicima je i glumac Slavko Sobin koji je otkrio kako je za atmosferu zadužen bend Letu Štuke.

Glumica Tihana Lazović (31) i beogradski glumac Branislav Bane Trifunović (44) vjenčali su se u Vojvodini nakon tri godine veze.

Uzvanici su tijekom popodnevna na društvenim mrežama objavili fotografije i snimke na društvenim mreža. Lijepa glumica zablistala je u upečatljivoj kratkoj vjenčanici s puf rukavima i raskošnim velom, a cijelu kombinaciju upotpunila je ružičastim sandala s platformom i biserom.

Redatelj Dalibor Matanić u čijim serijama i filmovima Tihana često igra glavne uloge na društvenim mrežama podijelio je fotografiju na svom Instagram profilu, a osim raskošne vjenčanice pažnju je ukrao i šareni svadbeni buket. Među uzvanicima je i glumac Slavko Sobin koji je otkrio kako je za atmosferu zadužen bend Letu Štuke. Za  prvi ples odabrali su pjesmu ''Odnesi me'' Vlade Divljana.

S 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej Trifunović. Tihana u zadnje vrijeme puno vremena provodi u Beogradu.

-Trudimo se putovati, volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji, kojih ima, a ima ih, hvala Bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihana, već tko god da mi je gost, može upoznati. Što se toga tiče, ne oskudijevamo - rekao je Branislav nedavno u jednom intervju kako provodi vrijeme s Tihanom.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Komentara 2

NJ
njofra51
23:01 21.08.2022.

Kome treba ova vijest?

MU
muto
04:38 22.08.2022.

Kakve su to bile dve srpske države, od 1918. a, vrag te zel!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije