Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromno vjenčanje

Vjenčali se poduzetnik Josip Šelendić i manekenka Malina Grahek

malina grahek i josip šelendić
Nova TV
11.12.2009.
u 23:06

Početkom studenoga, u trećemu mjesecu trudnoće, manekenka Malina Grahek (21) udala se za Josipa Šelendića (31). Skromna proslava održana je u zagrebačkom restoranu Baltazar poznatom po okupljalištu političke elite, pred samo 20-ak uzvanika.

Početkom studenoga, u trećemu mjesecu trudnoće, manekenka Malina Grahek (21) udala se za Josipa Šelendića (31).

Skromna proslava održana je u zagrebačkom restoranu Baltazar poznatom po okupljalištu političke elite,  pred samo 20-ak uzvanika.

Manekenka nije nosila vjenčanicu nego elegantnu ljubičastu haljinu otvorenih leđa.Restoran je bio pod osiguranjem, a slavlje je trajalo do jutra piše 24 sata. 

- Crkveno ćemo se vjenčati u rujnu na golf-terenima u Zagrebu. Nakon toga idemo na medeni mjesec - priča Josip Šelendić.

Kaže da oboje uživaju u braku, a prokomentirao je i glasine da očekuju blizance.
- Malina nosi dečka. Rodit će u svibnju. Dobro se osjeća kao trudnica - rekao je Josip.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jura-100
jura-100
09:23 12.12.2009.

Je li Josip Šelendić \"poduzetnik\" po tome što mu ćaća radi sa Bandićem ???

DE
demokršćanin
20:37 12.12.2009.

SVIMA NA ZNANJE ! Za tjedan dana vjenčat će se Štef iz Gornjeg Kraljevca i Marica iz Piškorevaca.Interesantno je da su se upoznali na natjecanju za NAJBOLJE ISCJEĐENI ČVARAK. Nismo upoznati da li je Štef poduzetnik!

DO
doktorica
19:32 13.12.2009.

Bolje da se cura uda kad nema škole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije