Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim neplanirano

Vjenčali se Christian Slater i Brittany Lopez

christian slater
Foto: Pixsell
04.12.2013.
u 16:03

Glumac je sa zaručnicom u matičnom uredu na Floridi htio uzeti samo dozvolu za vjenčanje a na kraju se odmah i oženio.

U ponedjeljak je glumac Christian Slater s djevojkom Brittany Lopez otišao u matični ured na Floridi s namjerom da zatraže dozvolu za brak. Namjera im je bila samo da uzmu dozvolu, a na kraju su se sasvim spontano i vjenčali. Par je zaruke objavio u prosincu prošle godine i tada je Slater rekao kako se već osjeća kao oženjen čovjek i najavio je veliku svadbu za kraj ove godine.

– Istina je da su Christian i Brittany sasvim neplanirano izrekli bračne zavjete i jako su sretni zbog toga – rekao je glasnogovornik glumca. Slateru je ovo drugi brak, sa bišom suprugom Ryanom Haddon ima sina Jadena Christophera i kćer Elianu.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije