Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINOVA U OBITELJI

Vjekoslava Huljić komentirala vijest da će postati baka: 'Moram malo doći k sebi'

Zagreb: Održana glazbena nagrada Cesarica za hit godine
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
01.02.2022.
u 20:58

- To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje - kazala je Huljić

Književnica i pjesnikinja Vjekoslava Huljić (58), supruga glazbenika i skladatelja Tončija Huljića (60) rijetko se pojavljuje u javnosti, a za RTL.hr je prvi put komentirala vijest kako će postati baka, budući da njena kći Hana čeka prvo dijete s Petrom Grašom

- To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje - kazala je autorica stihova više od 600  pjesama za brojne glazbenike. Hitove je nanizala za brojna poznata lica s hrvatske estrade među kojima su: Jelena Rozga, Danijela Martinović, pokojni Oliver Dragojević, Doris Dragović i Petar Grašo. Također je i autorica nekoliko knjiga za djecu.

- Ne mogu baš 100 posto ustanoviti hoće li pjesma biti hit, ali uglavnom da. Imam nos za to, možda čak i više od Tončija. Barem on tako kaže. Obično znam koja će pjesma malo više iskočiti. Uvijek radiš kako bi dao najbolje. Rezultat je ponekad malo bolji, ponekad malo lošiji, ali nikada ne puštamo pjesmu ako nismo zadovoljni - rekla je Vjekoslava Huljić i otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

-  Tajna je u tome što znam gledati život s prave strane, ne tražim nešto nemoguće, puno lijepih stvari pronađem u danu. Moja obitelj, moji prijatelji, to me drži, drži me ljubav - zaključila je pjesnikinja.

VIDEO: Kiki Rahimovski otputovao je u Makedoniju k baki i osvrnuo se na mogućnost da naslijedi oca u bendu

 

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:49 05.02.2022.

Vrijeme je da ova obitelj dođe k sebi!

DU
Deleted user
18:50 02.02.2022.

Predlažem budućoj baki neka napiše jedan sofisticirani tekst, pače pjesmicu ,koju bi potom uglazbio budući dida, a izveo tata. To bi bio hit.

LI
liliZG
14:18 02.02.2022.

sve su im pjesme na isti kalup, a glasačka mašinerija nevjerojatna, .. i dalje ne mogu vjerovati da dinastija huljič imala dvije pjesme u finalu Cesarice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije