Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
držali se za ruke?

Viktorija Rađa ih otkrila? Šuška se o novoj vezi Mije Kovačić i našeg poznatog glumca

Foto: Instagram
1/12
15.05.2023.
u 18:45

Njih dvoje često se zajedno pojavljuju na događanjima, a uživali su skupa i na koncertu Matije Cveka

Nagađanja o novoj ljubavi između voditeljice Mije Kovačić (40) i glumca Filipa Vidovića (32) potaknula je i Viktorija Rađa (45), supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe (56). Naime, Viktorija je na svom Instagram profilu u nedjelju objavila fotografiju koja je mnoge zbunila. 

Na njoj se nalaze dvije ruke koje se drže zajedno, a pored njih i papirić s imenima Mia i Filip. Viktorija je na fotografiju označila voditeljicu i glumca pa su mnogi to shvatili kao potvrdu o novoj ljubavi između njih. 

Foto: Screenshot Instagram

Mnogi će se sjetiti da se njih dvoje često zajedno pojavljuju na događanjima, a zajedno su uživali i na koncertu Matije Cveka. Za komentar smo se obratili poznatoj voditeljici, no do pisanja ovog teksta, odgovor nam nije stigao. 

Inače, Filip je prošle godine prekinuo zaruke s plesačicom Natašom Pavičević. - Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati -  potvrdila je za Story Nataša prošle godine ne govoreći o razlozima prekida. No, šuškalo se tada kako je vezi presudila ljubomora. 

Par je u vezi bio nekoliko godina, a trebali su se vjenčati ovo proljeće. 

– Spojio nas je jedan plesnjak na kojem smo se upoznali. Ona je samo željela upoznati dečka koji joj se prijavljivao pa otkazivao iste te prijave za radionice, a ja sam pritom mislio da mi se upucava - otkrio nam je Filip u travnju prošle godine tijekom sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama".

- Prati i komentira moje nastupe, pri tome mi iznese i poneki savjet, ali nekako više sluša moje kukanje i kako mi je stalno teško na treninzima - kazao je tada Filip koji dolazi iz glumačke obitelji i sin je pokojnog Ivice Vidovića i Gordane Gadžić. 

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
10:00 16.05.2023.

i Rađa - pogađa! :-) buahahahaha

Avatar Jopa
Jopa
12:51 16.05.2023.

Bolje da si nađe mlađu koja ima više šanse da može imati djece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije