Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaplesala i pjevala

Video: Tina Turner stigla u Dubrovnik, 'Grad vam je predivan!'

tina turner (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/3
22.08.2012.
u 15:33

Poznata rock and roll pjevačica stigla je u Lijepu Našu. S dubrovačkog aerodroma otišla je na jahtu Lady Marina usidrenu u gruškoj luci

Poznata pjevačica Tina Turner stigla je jutros u Dubrovnik privatnim zrakoplovom u zračnu luku Čilipi. Svjetska rock-ikona u Dubrovnik je stigla iz švicarskog Lugana.

Iz zračne luke uputila se u grušku luku gdje se ukrcala na jahtu Lady Marina i pridružila prijateljima koji su ondje već bili.

– Vaš je grad predivan. Ovdje sam na ljetovanju – rekla je za kamere portala dubrovniknet.hr poznata rock and roll baka i zapjevala "Summertime".

Turner je na jahti švicarskog milijardera Sergia Mantegazza, a to je jedna od 100 najvećih jahti na svijetu. Dugačka je 64 metra, luksuzno je opremljena, a predviđena je za boravak 12 osoba i uz brojne salone ima čak i heliodrom.

Inače, Tina Turner samo je jedna u nizu svjetskih zvijezda koja se odlučila ljetovati u Dubrovniku. Nedavno je ondje bio reper MC Hammer. U Dubrovniku su uživali i Beyonce i Jay Z.

>> I MC Hammer se zaljubio u Hvar i Dubrovnik: Uživamo ovdje!

>> Slavica Ecclestone s kćerima se od stresa opušta u Dubrovniku

Komentara 11

LA
Laura Anny
17:27 22.08.2012.

Kako bi talijani nastupili 'signora ...'

CU
cunt
17:43 22.08.2012.

Beyonce i Jay Z. MC Hammer,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, . sa tima se stvarno treba ponositi, bravo Dubrovnik svijetski poznati grad

CA
canon
16:47 22.08.2012.

I ja kad bih otišao u Etiopiju sa punim džepom i ja bih rekao iz pristojnosti:Predivna vam je Etiopija,a Etiopljani bi me gledali u čudu i pitali:Jel ovaj normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije