Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao pratitelje

VIDEO Lovac i natjecatelj pogrešno su odgovorili na pitanje o Bitorajcu u 'Potjeri', glumac reagirao: Piše izvrsno

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
18.12.2021.
u 15:50

''Kaj mi imamo s fašistima, imamo svoj grb i svoju zastavu', u filmu 'A bili smo vam dobri' izgovara veteran kojeg izvrsno glumi?", čitao je Rene pitanje uz voditelja Joška Lokasa.

Glumac Rene Bitorajac reagirao je na pitanje o sebi u kvizu 'Potjera' koji se prikazuje na HRT-u. Rene je snimio dio emisije u kojem se spominje njegova uloga u filmu 'A bili smo vam dobri', te nasmijao pratitelje.

''Kaj mi imamo s fašistima, imamo svoj grb i svoju zastavu', u filmu 'A bili smo vam dobri' izgovara veteran kojeg izvrsno glumi?", čitao je Bitorajac pitanje uz voditelja Joška Lokasa. 

Među ponuđenim odgovorima bili su Goran Navojec, Nikša Butijer i Rene Bitorajac. 

 

Točan odgovor je bio Rene Bitorajac, a glumac je reagirao jer ni lovac ni natjecatelj nisu znali, već su odgovorili kako je riječ o Goranu Navojcu

"Pa piše izvrsno glumi", dodao je Rene. 

"Eto vidiš, kad ne razmišljaš... U zadnje vrijeme sam česti upitnik po kvizovima i križaljkama...",  napisao je glumac uz objavu. 

Objavu je lajkalo više od 4000 ljudi, a brzo su krenuli komentari. 

"Ti si bog", "Hahah pa kaj si ti lud, frende", "Kad ovo ne znaš, onda lagano dva metra od mene", "Oba su pala", "Koji si ti lik", Najjači si glumac", "Legenda!", pisali su glumcu pratitelji koje je nasmijao video. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Komentara 5

VA
vatreni24
20:00 18.12.2021.

Ovakvi kao bikorajac naše su glumište doveli na razinu sprdačine

NJ
Njezno
19:44 18.12.2021.

Jako antipatičan glumac. Nije mi jasno da nema boljih? Zapravo mislim da ima, ali nemaju tolike veze kao ovih nekoliko uvijek istih. No vrijeme novih pravih "Hrvata" glumaca dolazi, o da.

VJ
vjerni86
17:34 18.12.2021.

kaj si umisljas ak igras u filmu kaj bi cjela hrvatska trcati u kino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije