Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'baba roga'

VIDEO Let 3 uoči polufinala Dore: 'Odlazak na Euroviziju ove godine ne dolazi u obzir'

Foto: Vecernji.hr
1/21
22.02.2024.
u 16:00

Prlja, Mrle i ekipa iz Leta 3 ove godine nastupa u prvom, večerašnjem polufinalu s pjesmom 'Baba Roga', a nakon generalne probe pričali smo s dečkima iz benda.

Bend Let 3 prošle je godine predstavljao Hrvatsku na Euroviziji, a ove godine su se ponovno prijavili na Doru i prošli. Prlja, Mrle i ekipa ove godine nastupaju u prvom, večerašnjem polufinalu s pjesmom 'Baba Roga', a nakon generalne probe pričali smo s dečkima iz benda. Let 3 je ranije tvrdio da pod prisilom idu na Doru te da su im hakirane društvene mreže i da ih pilići ucjenjuju, evo što su o tome sada rekli.

- Ostatak benda su taoci, a mi ćemo sad pjevati da ih oslobodimo iz sužanjstva i obračunamo se konačno s Baba Rogom - poručio je Prlja te dodao da će obračun biti brutalan.

- Već smo s vremenom uspjeli s tim pilićima razviti jedan specifičan odnos i mislim da smo jako blizu pakta s njima. Kad on zaživi Baba Roga će stvarno dobit po sebi, onako, ozbiljno - dodao je. Mrle je, pak, istaknuo da ako ove godine pobijede na Dori, odlazak na Euroviziju ne dolazi u obzir. 

- To ne dolazi u obzir. Sad ćemo se mi obračunat s Baba Rogom i to je to - kazao je te dodao da ih pilići drže zatvorenima te da zato nisu mogli čuti ostale kandidate i njihove pjesme.

- Samo da ovo prođe, još malo pa gotovo-  zaključio je Mrle.

Cijeli razgovor s dečkima iz Leta 3 pogledajte u videu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MK
MKinkognito60
16:32 22.02.2024.

Au ukusa tko ih je izabrao, nekomu je izgleda plaeno sabotiranje HRT. Izbor njih u konkurenciju samo jedna riječ bolesno. I sam ču dati glas njima pa neka se vidi sramota od ukusa.

Avatar HighHopes
HighHopes
17:15 22.02.2024.

Ionako se samo ismijavaju cijelim tim natjecanjem. Jedino ima smisla da su namjerno napravili takvu pjesmu kako bi vidjeli hoće li i tako nešto proći na Doru, koliko taj žiri (netko valjda odlučuje koja pjesmo prolazi ili ne) ide za kvalitetom, a koliko za senzacionalizmom i devijantnim ponašanjem kao nečim gotovo poželjnim u današnje vrijeme. Let 3 se isključivo ismijava, a mnogi to ne shvaćaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije