Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom intervjua

VIDEO Crveni sako sinoć je zadavao probleme Mirti Šurjak, taj trenutak zamijetili su i gledatelji

Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/10
26.08.2022.
u 13:45

HRT-ova novinarka tijekom javljanja često je popravljala crveni sako jer nije stajao onako kako je ona željela, a mučila se i sa slušalicama

HRT-ova novinarka Mirta Šurjak (41) jučer je nakon pobjede Villarreala nad Hajdukom razgovarala s trenerom Hajduka Valdasom Dambrauskasom (45) o dojmovima poslije poraza. Dambrauskasa su tijekom intervjua svladale emocije, a ono što su, barem ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, primijetili i gledatelji jest da se Mirta cijelo vrijeme mučila s jednim drugim detaljem.

Naime, novinarka je tijekom javljanja nekoliko puta popravljala crveni sako jer joj, čini se, kreacija nije pristajala na način koji je ona zamislila kada ga je odabrala. Doduše, gotovo da nema žene koja se bar jednom nije susrela s ovakvim problemom.

Taj je trenutak mnogim gledateljima 'zapeo za oko', a neki su video njenog javljanja podijelili na društvenim mrežama.

"Evo, opet će", čuje se glas gledatelja na snimci koji su i sami zamijetili koliko puta je Mirta popravljala sako tijekom razgovora.

Mirta je imala problema i sa slušalicama koje je nekoliko puta popravljala u razgovoru s trenerom Hajduka, kao i igračem Filipom Krovinovićem.

Podsjetimo, Mirta je nedavno izazvala pažnju i modnim izborom koji je odabrala za javljanje s 307. Sinjske alke. Lijepa novinarka je na utrku stigla u svijetloplavoj haljini splitskog modnog brenda Arileo koju je na sebi već imala prije tri godine na teniskom turniru u Bolu. Dodajmo da Mirta često pažnju privlači svojim odjevnim kombinacijama, a njih rado podijeli i  na društvenim mrežama.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Komentara 14

ZO
zoranos
14:37 26.08.2022.

Željela je pokazivati sise! Koje je drugo objašnjenje?

TT
tik tak
14:37 26.08.2022.

Pokazivala je Dambrauskasu-ne plači maleni nakon intervjua tu dođi mamici na grudi i sve ćeš zaboraviti....

ME
MediciKM
14:23 26.08.2022.

Tko nju gura na male ekrane? Zar je mama nije naučila poslu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije