Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladen brižić

VIDEO Članovi klape Intrade emotivnom izvedbom oprostili su se od kolege koji je preminuo

Zagreb: 17. tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
30.01.2024.
u 20:57

Na instagram profilu ovoe diskografske uće objavljen je video na kojem se vidi kako članovi klape i kolege pjevaju pjesmu 'Ribar sam star'. Uz objavu su napisali. "Klapski oproštaj od Mladena na trajektu uz pjesmu Ribar sam star".

Članovi klape Intrade te kolege iz diskografske kuće Scardona oprostili su se od kolege Mladena Brižića pjesmom. Na instagram profilu ovoe diskografske uće objavljen je video na kojem se vidi kako članovi klape i kolege pjevaju pjesmu 'Ribar sam star'. Uz objavu su napisali. "Klapski oproštaj od Mladena na trajektu uz pjesmu 'Ribar sam star'".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scardona (@scardona.hr)

 

Mladen je preminuo nedavno, a od pjevača su se kolege u subotu oprostili emotivnom objavom.

"Počivao u miru, naš Mladene. Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto. Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom. I s onim širokim osmijehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobroćudnošću i dobrotom. Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi na prečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek. Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći", stoji u objavi na Facebooku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scardona (@scardona.hr)

 

"U klapskom svijetu Mladen ostaje zapamćen kao izniman bas, baš kao i izniman čovjek, ljudina, kako bi sam za neke rekao. I neće ga pamtiti samo članovi nekadašnjih Zadarskih madrigalista i klapa Školjić, Maraska i Ankora gdje je pjevao do Intrada s kojima je od početka, od 1985. Pamtit će ga publika sa svih nastupa i koncerata, sve do onog posljednjeg, prije niti dva mjeseca u Zagrebu. Pamtit će ga suborci iz Otočnog bataljuna u kojemu je bio već u listopadu 1991.god. i nadasve njegove Intrade, nakon vlastite, druga mu obitelj, u kojoj su svi vezani kadenom. Naš će Mlađo tamo gore naći svoju klapu, ljude po svojoj mjeri.Nama ostaje golema tuga što više nismo dio njegovog svijeta", napisali su iz klape. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije