Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda diska

Victoria Beckham od boli u leđima ne može primiti u naručje kćer

david beckham
twitter
19.08.2011.
u 15:29

Supruga Davida Beckhama unajmila je cijeli tim kiropraktičara koji joj pokušava pomoći, a dok se ona oporavlja, David je preuzeo brigu o njihovoj kćeri Harper Seven rođenoj prije pet tjedana

Victoria Beckham ozlijedila je intervertebralni disk.

Posljedica je to nezgode koju je doživjela za vrijeme četvrte trudnoće, no bol joj je sada postala toliko nepodnošljiva da ne može bez pomoći ustati iz kreveta niti u naručju držati kćerkicu Harper Seven koju je rodila prije pet tjedana.

Navodno je unajmila cijeli tim kiropraktičara koji će je vratiti u formu do idućeg mjeseca kada bi se trebala pojaviti na New York Fashion Weeku na kojem izlaže kolekciju svoje odjeće za proljeće/ljeto 2012.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije