Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki party

Veteran elektronske glazbe Astralis slavi 16. rođendan u subotu u Kino Klubu

astralis
Foto: Promo
1/3
10.04.2014.
u 11:30

- Za ovu godišnjicu spremamo brdo dobre nove i stare mjuze. Spremamo i jedno super iznenađenje, a reći ću samo to da se radi o iznenađenju uživo! Iako je toliko godina iza nas, osjećam se uzbuđeno, kao da to radimo prvi put.

Klupski program Astralis u subotu 12. travnja u  dvorani Kino Klub (Jadran Film) slavi 16 godina postojanja.

Poznata DJ ekipa u sastavu Go Cut, Damir Ludvig i Yvann, ovom će prilikom biti pojačani i na Astralisu premijernim nastupom koji će izvesti Voislav Trajkovski poznat pod pseudonimom Kodra.

Kodra je sve traženiji makedonski producent koji osvaja hrvatsku scenu svojim DJ nastupima, a svojim temperamentom, energičnim setovima i kvalitetnom autorskom glazbom osvaja brojne festivale u Meksiku, Tenerifima, Poljskoj, Francuskoj, Makedoniji itd. Nakon što je objavio svoj prvi EP Natural Experience za Psycro Records, Voislav je započeo suradnje s brojnim priznatim umjetnicima svjetske progressive trance scene kao što su Juggler, Spirit Architect i Dual Core. Kodra uskoro objavljuje novi singl s DJ Go Cutom koji povodom godišnjice tvrdi:

- Za ovu godišnjicu spremamo brdo dobre nove i stare mjuze. Spremamo i jedno super iznenađenje, a reći ću samo to da se radi o iznenađenju uživo! Iako je toliko godina iza nas, osjećam se uzbuđeno, kao da to radimo prvi put.

U 16 godina postojanja Astralis je osvojio titulu apsolutnog rekordera suvremene klupske glazbe ovih prostora. Opstali su i ustrajali, no ne misle živjeti na staroj slavi. Broj 16 simbolizira nove početke nakon padova i iskušenja, a početni Astralis zvuk je ponovno temelj ovog jubilarnog okupljanja.

>>West House Reunion Festival na krovu Westgatea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije