Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Vesna napala Samantu: 'Lijena je. Tužno da je neuredna, šlampava i da ništa ne zna'

Foto: RTL
1/23
03.11.2023.
u 08:26

Vesna je posjela Samantu i kritizirala je što ništa ne radi te joj zamjerila što nakon sinoćnje fešte nije ništa pomogla pospremiti.

 U prošloj emisiji showa 'Ljubav je na selu' gledali smo svađu između Vesne i Samante. Vesna je posjela Samantu i kritizirala je što ništa ne radi te joj zamjerila što nakon sinoćnje fešte nije ništa pomogla pospremiti. - Sinoć nije bilo lijepo od tebe. Vidjela si što je bilo, gosti su otišli. Lijepa je bila zabava, sve je bilo divno, krasno. Ti si se pokupila u sobu - izjavila je Vesna. Samanta je rekla da je bila umorna.

- Čekaj! Čekaj dok ja govorim, molim te. Ja sam nju sinoć pitala: 'Samanta, budeš to sa mnom pospremila po vani?' Rekla je: 'A jel' to baš treba. Stigne se' Rekoh: 'Ne, ne stigne se' - nastavila je Vesna. Samanta je rekla da nije došla na farmu biti čistačica.
- Slušaj, Vesna, nisam mu ja ovdje došla volontirati, biti čistačica. Vesna je izjavila kako je njena suparnica neuredna i da ništa ne zna. 
-Jako tužno da je neuredna, šlampava i da ništa ne zna. Vesna je rekla da je Samanta lijena jer ima doma nekog tko čisti i posprema i sve radi za njom.  

VEZANI ČLANCI:

- Samanta k'o Samanta. Nije tip osobe koja će pospremiti. Njoj je bitno da ona spava do podne zato što je ona navikla da ima doma nekog tko čisti i posprema i sve radi za njom - rekla je i nastavila: - Stvarno sam ljuta. Draga si mi bila kao osoba, ostat ćeš mi i dalje. Ali nered... No, Samanta nije popuštala.  - O kojem neredu ti pričaš? Ostala je jedna čaša.

Ivan je došao s metlama i zadao im zadatak pospremanja kuće, a glavni dio posla Vesna je sa zadovoljstvom prepustila Samanti.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica: 'Prasice, uvijek si mi išla na živce'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije