Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joe Manganiello

Vergarin zaručnik priznao: 'Četiri godine imao sam problema s alkoholizmom'

Joe Manganiello
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
10.03.2015.
u 21:10

Ovisnost o alkoholu predstavljala mu je prepreku na mnogim životnim područjima. Alkohol ne pije 12 godina i na to je iznimno ponosan.

Iako mu trenutno u životu teče med i mlijeko, to nije oduvijek bilo tako. Naime, glumac Joe Manganiello za US Weekly progovorio je o teškom životnom periodu u kojem je vodio bitku s ovisnošću o alkoholu.

- S alkoholizmom sam se borio otprilike četiri godine. Toliko dugo sam imao problem s alkoholom koji me usporavao i predstavljao prepreku na mnogim životnim područjima. Morao sam se prestati opijati. Problem je bio toliko velik da više nije bio podnošljiv, no morao sam očistiti put da bi mi se dogodile dobre stvari - iskreno je priznao zaručnik Sofie Vergare.

Alkohol ne pije već više od 12 godina i na to je iznimno ponosan. - Počele su mi se događati mnoge lijepe stvari u životu koje bih sigurno propustio da sam ostao alkoholičar - zaključio je Manganiello.

Nakon što je alkoholu rekao ne, napredovala je njegova glumačka karijera, a konačno je doživio i istinsku ljubav s jednom od najseksepilnijih glumica današnjice s kojom će na jesen uploviti u bračnu luku. 

>>Sofia Vergara i Joe Manganiello otkazali svadbenu ceremoniju

>>Sofiji Vergari bebu će roditi prijateljica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije