Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije odvjetnica

Veliki zaokret u karijeri Kim Kardashian, dobila je glavnu ulogu u megapopularnoj seriji

FRA, Ligue 1, Paris Saint Germain vs Stade Rennes
Foto: EXPA/ Pressesports/ Alain Mounic
1/13
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.04.2023.
u 11:13

Kardashian će imati glavnu ulogu u 12. sezoni, glumeći lik koji je napisan posebno za nju. Prvi je put zaokupila američku javnost kao pratnja bogate nasljednice Paris Hilton, ali je postala globalno poznata nakon objave snimke seksa.

 Reality TV zvijezda Kim Kardashian (42) pojavit će se u kultnoj seriji "Američka horor priča", objavila je milijarderka u ponedjeljak na Instagramu, potvrđujući to video isječkom. 

Variety je izvijestio da će Kardashian imati glavnu ulogu u 12. sezoni, glumeći lik koji je napisan posebno za nju. Kardashian je prvi put zaokupila američku javnost kao pratnja bogate nasljednice Paris Hilton, ali je postala globalno poznata nakon objave snimke seksa.

Uslijedila je dugotrajna serija "U korak s Kardashianima" i njezini spin-offovi, u kojima su gledatelji pratili živote superbogate obitelji. Bila je braku s Kanyeom Westom i izgradila je poslovno carstvo prodajom donjeg rublja i kozmetičkih proizvoda.

Pojavila se u nekoliko filmova krajem 2000-ih, a nedavno je dala glas liku u filmu "Paw Patrol: The Movie".

U Američkoj horror priči prije nje su se pojavile zvijezde poput Lady Gage, Sarah Paulson, Kathy Bates i Angele Bassett.
Kim je nedavno sudjelovala je u jednom podcastu gdje je  progovorila o zajedničkom odgajanju djece s bivšim suprugom, reperom Kanye Westom (45). Kim i Kanye tek su se nedavno dogovorili o skrbništvu, no već neko vrijeme su razvedeni, žive odvojeno, a po njegovim statusima na društvenim mrežama čini se da nisu u dobrim odnosima. 
U podcastu IRL Angie Martinez, Kim je razgovarala otvoreno o raznim temama, pa tako i o svom ocu, ali i o Westu. 
- Imala sam najboljeg tatu. Ne želim biti emotivna. Teško je. Zajedničko odgajanje djece je jeb*** teško - kazala je reality zvijezda i poduzetnica. 

- Imala sam najboljeg tatu, najbolje uspomene i najbolje iskustvo. To je ono što želim za svoju djecu - dodala je.
Priznala je i da ne otkriva svojoj djeci sve što se događa u njenom životu, te da su oni još mali i nu spremni nositi se tim. Kazala je da želi da njihov život bude što normalniji. 

- Ako ne znaju za stvari koje se govore ili što se događa, zašto bih im ja donosila takvu energiju? Oni se nisu spremni nositi s tim. Ali kada budu spremni, imat ćemo razgovor i ja ću biti spremna. Do tada ću učiniti sve da njihov život bude što normalniji - naglašava Kim i spominje kako pazi na TV sadržaj koji konzumiraju njena djeca, te da im dozvoljava slušati glazbu koju stvara njihov otac bez obzira na situaciju. 

- Kada se nešto loše događa, pazim na TV i na sadržaj koji je uključen. To je posao s punim radnim vremenom. Isto tako, kada prolazim kroz nešto, a vozim ih u školu i oni žele slušati tatinu glazbu, bez obzira na sve, moram imati osmijeh na licu, pustiti njegovu glazbu i ponašati se kao da je sve u redu. Čim ih ostavim, mogu se dobro isplakati, priznala je.

Kim Kardashian i Ye, reper ranije poznat kao Kanye West, postigli su brakorazvodnu nagodbu koja uključuje zajedničko skrbništvo nad njihovo četvero djece i podjelu imovine, objavili su mediji. Premda će skrbništvo nad djecom biti zajedničko, Kardashian će mjesečno dobivati ​​200.000 dolara alimentacije jer će s njima provoditi većinu vremena, prenio je New York Post. Bit će odgovoran i za polovinu njihovih zdravstvenih, obrazovnih i sigurnosnih troškova. Obje strane odrekle su se međusobne alimentacije, a imovinu će podijeliti sukladno predbračnom ugovoru. 
Sva pitanja koja se odnose na brigu o djeci rješavat će zajedničkim dogovorom, no ne bude li u njima sudjelovala bilo koja strana, drugoj je dopušteno da sama donese odluku. O detaljima nagodbe razvoda izvijestilo je više medija, pozivajući se na dokumente Višeg suda okruga Los Angeles. Roditelji se moraju složiti oko škole koju će djeca pohađati i o drugim odlukama koje uključuju terapije, savjetovanja ili vjerske aktivnosti, piše Post, pozivajući se na sudski dokument. Svaki će roditelj imati pristup djeci na njihove rođendane i tijekom ostalih posebnih prigoda. Ye je pristao prenijeti jedno imanje u Hidden Hillsu na Kardashian, koja će zadržati nekretnine u Malibuu i Riversideu u Kaliforniji te Harrisonu u Idahu, piše Post.

Slavni par vjenčao se 2014. godine, a Kardashian je 2021. godine podnijela zahtjev za razvod braka, kao razlog navevši nepomirljive razlike. Ye je posljednjih mjeseci izazivao brojne kontroverze javnim ispadima na društvenim mrežama, prekidom unosnih ugovora s velikim brendovima, a njegovi Twitter i Instagram računi bili su suspendirani. S platformi društvenih medija uklonjene su neke njegove objave koje su korisnici osudili i ocijenili ih antisemitskima.

VIDEO Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti neka nam financijski pomogne

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije