Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovome se nitko nije nadao

Veliki obrat na sudu: Kićina 'crna žena' otkrila kako je sin odlučio tužiti i nju kada je doznao cijelu istinu

Foto: Antonio Ahel
1/7
26.10.2021.
u 18:00

Već godinama Mirjana Antonović na sudu pokušava dokazati kako je pjevač Miroslav Ilić otac njezina sina Devina.

Već godinama Mirjana Antonović, kojoj je Kićo Slabinac posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene", na sudu pokušava dokazati kako je pjevač Miroslav Ilić otac njezina sina Devina. U vezi su Mirjana i Ilić bili prije tridesetak godina kada je pjevač bio u braku i Kićina crna žena tvrdi kako je plod te veze njezin sin. Devin je sudu u Beogradu priložio svoj DNK dok Ilić to odbija i zato su se nedavno opet na sudu susreli Miroslav i Mirjana, a Antonović je sada otkrila kako se u cijelom ovom slučaju dogodio obrat jer je Devin tužio i svoju majku.

– Ne tužim ja Miroslava. Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je doznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promoviram knjigu niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama – prenosi Blic Mirjaninu izjavu. Cijeli proces na sudu počeo je prije 14 godina i sve ide jako sporo, ali Mirjana i njezin sin vjeruju kako će pravda biti zadovoljena.

– Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Proces ne bi trajao toliko godina da ima pravde, ovako je u međuvremenu dijete odraslo, svjedoci su umrli i već treći sudac počinje proces. Da ima pravde, sud bi mogao narediti gospodinu Iliću da priloži DNK i bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudom i lažno svjedoče. No, moj sin i dalje vjeruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobijediti i u Srbiji – zaključila je.

VIDEO Umro je James Michael Tyler, legendarni Gunther iz kultne serije 'Prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 15

BU
burza
22:20 26.10.2021.

Znate joj ime i prezime i vec bi mogli ostaviti Kicu da u miru pociva a i njegovu obitelj

MA
Masnica3
06:34 27.10.2021.

Nije ona nikakva Kicina crna žena, bivša ljubav. Doista bi ga mogli ostaviti da počiva u miru.

ZA
zagabria111
22:40 26.10.2021.

Ala se Kićo namjerio na promiskuitetnu. A i pitanje da li bi toliko ganjala Ilića da nije bogat. Ali dijete jest žrtva, on treba saznanja da ima oca pa makar bio pokvarenjak kao Ilić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije