Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati glumac

U Londonu nisam imao putovnicu, propadale su mi uloge, nisam mogao ocu na sprovod

Foto: Nova TV
1/4
01.02.2018.
u 15:35

Velibor Topić glumačko je pojačanje u seriji "Čista ljubav", a njegovi glumački počeci nisu bili laki.

Velibor Topić, proslavljeni glumac s međunarodnom karijerom, poznat po ulogama u filmovima ''Robin Hood'', ''London Boulevard'' i ''Kingsman: Tajna služba'', ulazi u najgledaniju domaću dramsku seriju ''Čista ljubav''.

Utjelovit će bivšeg Tominog šefa u zagrebačkoj policiji.  Dominik je proračunat, ciničan, sposoban, ali i opasan protivnik. Je li upravo ovaj policajac na visokoj funkciji s umom i karakterom kriminalca, glavni razlog Tomina otpuštanja iz policije, tek ćemo saznati u novim nastavcima serije. Velibor o svom liku kaže:  - Taj će lik uvesti dosta drame, dosta afera.

Upravo je ovakve karaktere, negativce, poznati glumac najčešće glumio tijekom svoje karijere.

Mislim da je to zbog mog izgleda. Ja vjerujem da je to zbog toga. – otkriva Topić.

Ovaj poznati bosanskohercegovački filmski, televizijski i kazališni glumac nije imao lagodan život i njegovi počeci nisu bili laki. Glumom se počeo baviti u studentskim danima u Sarajevu, a 1994. nastavio je u Londonu.

- Otišao sam poslije rata, 1994. godine iz Sarajeva. Tamo sam dugo godina bio bez papira, bez putovnice, bez putovanja, dosta uloga mi je propadalo. Moj otac je umro, a ja nisam mogao otići mu na sprovod. Prije toga ga nisam vidio sedam godina. Svašta se događalo u tom periodu kada sam mogao samo raditi u Engleskoj, svakog mjeseca sam se morao prijavljivati na policiju, a to nikada produkciji ne bih rekao jer mi ne bi dali ulogu - ispričao je glumac u IN Magazinu. 

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije