Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasluženi odmor

Vedran Ćorluka otkrio gdje provodi prve dane ljeta, javila se i Franka

Vedran i Franka
Foto: Instagram
1/21
21.06.2022.
u 19:38

Vedran je podijelio fotografiju na kojoj pozira na klupi u opuštenom izdanju te otkrio da je fotka nastala na otoku Cresu. Ćorluka je za ovu prigodu odjenuo plave havajke te prugastu majicu, na glavu je stavio slamnati šešir, a na lice sunčane naočale. Nešto kasnije s iste lokacije javila se i njegova supruga, pjevačica Franka Batelić.

Bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (36) na svojem je Instagram profilu pratiteljima otkrio gdje je otišao ovih dana.

Naime, Vedran je podijelio fotografiju na kojoj pozira na klupi u opuštenom izdanju te otkrio da je fotka nastala na otoku Cresu. Ćorluka je za ovu prigodu odjenuo plave havajke te prugastu majicu, na glavu je stavio slamnati šešir, a na lice sunčane naočale.

- Odmor od odmora - napisao je Ćorluka u opisu fotografije.

Fotografije s Cresa nešto kasnije je objavila i njegova supruga, pjevačica Franka Batelić (30). Ona je istaknula fotografije mora, a na jednoj se vidi i maleni Viktor, dok je na posljednjoj fotografiji njezin selfie s broda. 

- Jedine fotke koje imam unatrag 10 dana. Samo more i ljepota jednostavnosti života - napisala je. 

Podsjetimo, Vedranom na nedavnoj utakmici u Danskoj pratili su i Franka i sinčić Viktor te ga bodrili s tribina. Pjevačica je nekoliko detalja ovog putovanja podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

- Kakav grad! Stvoren za istraživanje s malim znatiželjnim glavicama! - napisala je Batelić u opis fotografija na kojima pozira sa sinčićem. Maleni Viktor skakao je na trampolinu, penjao se s drugom djecom te nosio dres hrvatske reprezentacije s imenom i brojem svog oca Vedrana.

Dodajmo da je Franka nedavno otkrila da je trudna s drugim djetetom.

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata! - napisala je Franka uz prvu fotografiju na Instagramu na kojoj je pokazala svoj trudnički trbuh. Nedavno je otkrila da priželjkuje djevojčicu, a da se s tim slažu i suprug i sin. 

- I dečki doma kažu da mora biti cura. Iako, mislim da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru. Vidjet ćemo kada dođe beba kako će to sve zajedno funkcionirati - rekla je pjevačica tada za Story.

Franka i Vedran u braku su od ljeta 2018. godine kada su se vjenčali u Istri, a sin Viktor rodio se početkom 2020. godine.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Komentara 2

Avatar ZLO
ZLO
20:23 21.06.2022.

Pitao sam se di će Vedran ovo lito. Ali fala bogu večernji je tu. Ko da čita moje misli.

TE
Teig1
20:06 21.06.2022.

Ima lijepe noge ova dama sa šeširom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije