Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Zoran Šprajc otkriva koju emisiju posebno pamti

Naslovnica
07.02.2018.
u 00:00

Omiljeni TV voditelj i urednik svojim specifičnim stilom osvojio je gledatelje i opet je nominiran za Večernjakovu ružu

Koliko publika voli Zorana Šprajca i njegov specifičan stil vođenja, potvrđuju i dvije Večernjakove ruže koje je dosad osvojio. Jedna je bila u kategoriji TV osoba godine, a druga je pripala cijelom timu RTL Direkta kao najboljoj TV emisiji.

Šprajc slovi za jednog od najpopularnijih urednika i novinara u Hrvatskoj i takve mu pohvale gode, ali uvijek napominje da je važno da ga te pohvale ne odnesu u nebo i da ne izgubi vezu sa stvarnošću. Za svoj uspjeh i popularnost zasluge uvijek pridaje i vrijednoj ekipi novinara s kojima radi.

– Najponosniji sam na svoje urednice Mojmiru Pastorčić i Danku Derifaj te na svoje novinare. To su ljudi koji drže ovu emisiju. Malo se svađamo, malo imamo živčanih ispada, ali sviđa mi se što mi oni ne popuštaju i u 90 posto slučajeva pokaže se da su bili u pravu. Svaki dan pronalazimo zajedničku priču, ali svaki je dan borba i novi izazov – rekao je Šprajc prošle godine kada je RTL Direkt osvojio Ružu za TV emisiju godine. Ove godine Šprajc je ponovno nominiran za Ružu u kategoriji TV osoba godine i tim povodom porazgovarali smo s njim o RTL Direktu, najzanimljivijim emisijama i sugovornicima koje je imao u prošloj godini.

>>Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Plenković: S Vučićem i o ratnoj odšteti

>>Veliko istraživanje: Srbi su na Jadranu trošili 20 eura više od Nijemaca

>>Isusovac Tvrtko Barun Večernjakova je osoba 2017. godine

>>Slaven Letica: Bogu ne pakovati ili što je to novi ateizam

>>Svijet zatekao rekordan pad američke burze

 

Ključne riječi

Komentara 16

JO
Journalist007
23:09 06.02.2018.

Omiljeni TV voditelj??? Pa kome to pitam se?

PA
Pajkoslava2
23:33 06.02.2018.

ima gledanost zato jer prekidaju program da bismo ga gledali. e pa nećeš razbojniče. ja odem spavati! VL , slobodno me blokirajte, jer ste mi oduzeli svu slobodu govora kad se radi o Šprajcu. Kome je on omiljen?

KA
kajbum
04:17 07.02.2018.

Zoka cedo omiljeni voditelj u SR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije