Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženi odmor

Vatreni Joško Gvardiol objavio fotografiju i otkrio u čijem društvu uživa ovih blagdana

Novigrad: Mještani dočekali Vatrenog Joška Gvardiola koji im je podijelio autograme
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/7
28.12.2022.
u 20:15

Odmor nakon Svjetskog prvenstva u Kataru Gvardiol provodi s obitelji koja mu je bila najveća podrška tijekom ovog velikog natjecanja na kojem su vatreni osvojili broncu.

Nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru Joško Gvardiol je postao nova zvijezda naše reprezentacije. Gdje god se pojavi Joško je senzacija, a on ove blagdane provodi u Zagrebu u krugu obitelji te je podijelio na Instagramu fotografiju koju je objavila njegova sestra Franka, a na kojoj je Joško sa sestrom i njihovim psima.

Obitelj mu je bila najveća podrška tijekom prvenstva i sestre su pratile njegove utakmice u Dohi, kao i njihovi roditelji. Kada je potpisao za RB Leipzig Joško je svojim roditeljima kupio kuću i kada je gostovao u serijalu "Knjaz kod vatrenih" Robertu Knjazu je otkrio kako su roditelji odabrali kuću u okolici Samobora i sretan je što im je to priuštio, a njegova mama posebno je sretna što sada ima i svoj vrt.

Foto: Instagram

Pristižu Jošku i ljubavne poruke, a bilo je i ljubavnih transparenata na dočeku vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića, a kod Knjaza je Gvardiol ispričao i kako mu je jedna djevojka prišla na okupljanju reprezentacije. 

- Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil. Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji! - rekao je Joško. 

VIDEO Kod tate Joška Gvardiola na Dolcu je bila najveća gužva uoči Božića

Ključne riječi

Komentara 1

WI
wisnja7
18:30 01.01.2023.

Sti ste navalili na dečka ajme majko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije