Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET OBLJETNICI

Vatra u našem studiju premijerno izvela pjesmu s Dore: 'Gode nam usporedbe s velikanima'

Foto: Mare Milin
1/9
16.01.2024.
u 19:00

Ove godine slavimo 25 godina benda. Dosad smo svirali u avionu, u pećini, dva puta u Domu sportova, a ovo će nam biti prvi put na Dori, kazao je Dečak

Članovi grupe Vatra gosti su u studiju Večernjeg lista, u kojem su izveli tri pjesme, uključujući i "Slatke suze, gorka ljubav" s ovogodišnje Dore. Frontmen Vatre Ivan Dečak otkrio nam je kako je pjesma nastala, ali i kako su se odlučili prijaviti na Doru. 

- Pa mi smo ti prošle godine već nešto malo razmišljali o tome, ali nam se nije poklopila pjesma. Ovu pjesmu nisam pisao za Doru, nego sam ju čitavo ljeto nekako zapisivao u segmentima. Krenuo sam i pisati na Krku. Onda sam išao u Marinu pored Trogira, kod mog prijatelja Aljoše Šerića iz Pavela. Dok se on kupao, ja sam pisao pjesmu. kada je pjesma bila gotova u bendu smo pričali kako bi bilo fora da je izvedemo na Dori. Ove godine slavimo 25 godina benda. Dosad smo svirali u avionu, u pećini, dva puta u Domu sportova, a ovo će nam biti prvi put na Dori, kazao je Dečak. Njihov najveći hit je "Tango", a Dečak nam je kazao kako je i dalje voli izvoditi. 

Vatra će 25. rođendan proslaviti velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati 25. svibnja. 

- Sve je nekako u znaku broja 25. ovim koncertom ostvarit ćemo naš dječački san. Svirali smo nekoliko puta na Šalati, još kao klinci bili smo na festivalu "Zagreb gori", bili smo i predgrupa Simple Mindsima, svirali tu s Massimom, a ovo će nam biti prvi samostalni koncert na jednom od najbitnijih zagrebačkih koncertnih prostora, istaknuo je frontmen Vatre. Što nam je još kazao pogledajte u videu. 

VEZANI ČLANCI

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Shaihulud
Shaihulud
19:47 16.01.2024.

Baby lasagna je materijal za Euroviziju. Rim tim tagi dim 🎶

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije