Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u zagrebu

Vatra 15. prosinca promovira novi album "Ima li budnih?" u Tvornici

vatra
Vatra
08.11.2011.
u 17:00

Bend će uz nove pjesme napraviti i presjek dosadašnje karijere, od već poznatih hitova do pjesama koje su se rijetko mogle čuti na dosadašnjim nastupima. Sve će dodatno začiniti gostovanjima suradnika i prijatelja.

Nakon odličnih kritika za šesti studijski album ''Ima li budnih'' koji je izašao u listopadu, grupa Vatra objavila je i datum službene koncertne promocije koja će se održati 15. prosinca 2011. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album je najavljen hit-singlovima ''Tremolo'' (feat. Damir Urban) i ''Ima li budnih'' (feat. Ljubica Gurdulić), a fanovi će u prosincu konačno moći čuti kako uživo zvuči i ostatak albuma.

Bend će uz nove pjesme napraviti i presjek dosadašnje karijere, od već poznatih hitova do pjesama koje su se rijetko mogle čuti na dosadašnjim nastupima. Sve će dodatno začiniti gostovanjima suradnika i prijatelja, no tu nije kraj iznenađenjima!

S obzirom na to da slove kao jedan od "najusviranijih" domaćih bendova koji svoj potencijal najbolje iskazuje na pozornici, bit će to još jedna vruća noć za pamćenje.

Vatra nije zaboravila na najvjernije fanove kojima je preko svoje službene Facebook-stranice omogućila kupnju ograničenog broja najpovoljnijih ulaznica za koncert.

Komentara 1

MA
mare0801
18:35 08.11.2011.

koristim priliku da čestitam Vatri na novom albumu,vjerni sam fan već godinama,i mislim da su najbolje od hrvatske glazbe,što trenutno postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije