Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna

Vanja iz 'Života na vagi' izgubila 68 kg, a sada je i sretno zaljubljena

Foto: Instagram
1/5
14.02.2019.
u 15:30

Nedavno je otkrila kako joj je zbog viška kilograma nedostajalo samopouzdanja te je razmišljala i o suicidu, ali zahvaljujući RTL-ovom showu opet je sretna, a od nedavno i zaljubljena.

Bivša natjecateljica "Života na vagi" Vanja Žikić u RTL-ov show ušla je sa 150 kilograma i prva je napustila show, a na finalnom vaganju vaga je pokazala da Vanja ima 118,8 kilograma. U svojoj najdebljoj fazi Vanja je imala 186 kilograma, što znači da je skinula 68 kilograma.

Za Tabloid je ispričala kako joj je nedostajalo samopouzdanja zbog problema s kilogramima i često nije imala hrabrosti izaći iz kuće, a ne skriva da je razmišljala o samoubojstvu.

- Nekoliko sam puta razmišljala o suicidu. Osjećaš se kao u nekoj maketi, zatvoren si i ljudi pokazuju prstom na tebe. Ne mogu to opisati riječima, to samo tko je proživio može znati - priznala je iskreno 28-godišnja Vanja. 

Nakon showa nije odustala i nastavila je voditi bitku s viškom kilograma i kaže kako se sada osjeća fenomenalno i ispunjeno. Ali nije samo gubitak kilograma zaslužan za Vanjin osmijeh, za to je zaslužan i njen novi dečko Denis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And then you came... #nothingisimpossible #kadsenajmanjenadas #lovemylife #angelkeeper 💕

A post shared by Vanja Zikic (@vanjaaazikic_official) on

 

 

 

Na Instagramu je objavila nekoliko zajedničkih fotografija i njenim pratiteljima uskoro je postalo jasno da je Denis više od prijatelja.  

- Ja sam tvoj kralj bez krune, jer moja kruna si ti - napisao je Denis Vanji u jednoj objavi na Instagramu. Vanja je otkrila kako uskoro planira i postati fitness trenerica. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar taqa
taqa
15:49 14.02.2019.

To joj nijedečko, već trener iz teretane

Avatar poljicanin
poljicanin
16:46 14.02.2019.

A tko joj je natovario 186kg?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije